HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off

Galatasaray: 3 - Halkbank: 1 - Çeyrek final serisini 2-1 kazanan Galatasaray, yarı finalde VakıfBank'ın rakibi oldu

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Yavuz Akdemir, Aylin Turnaoğlu

Galatasaray: Jack, Gamze Alikaya, Rabadzhieva, Aslı Kalaç, Neslihan Demir Güler, Kosheleva (Gizem Karadayı, Cansu Çetin, Nursevil Aydınlar, Seda Aslanyürek, Ruseva)

Halkbank: Aslıhan Kılıç, Fulden Ural, Hande Naz Şimşek, Ramirez, Salas, Rachel (Derya Çayırgan, Neşve Büyükbayram, Eylül Akarçeşme, Mariana, Simge Yalçın, Burcu Yüzgenç, Gülece Güder)

Setler: 25-11, 12-25, 25-13, 25-15

Süre: 93 dakika (21, 22, 22, 28)

İSTANBUL (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında Halkbank'ı 3-1 yenen Galatasaray, seriyi 2-1 kazanarak yarı finale yükseldi.

Sarı-kırmızılı takım, yarı finalde VakıfBank ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmada ilk sete iyi başlayan Galatasaray, Rabadzhieva ve Jack'in etkili mücadelesiyle teknik molayı 12-7 önde geçti. Defansta topları başarılı bir şekilde karşılayan sarı-kırmızılı takım, seti 25-11 aldı.

İkinci sette etkili servisleriyle rakibine üstünlük kuran Halkbank, teknik molayı (12-3) açık ara önde kapattı. Halkbank, Salas'ın smaçlarıyla seti 25-12 kazandı ve skoru 1-1'e getirdi.

Üçüncü sete çok iyi başlayan Galatasaray, Jack ve Kosheleva'nın sayılarıyla teknik molayı 12-2 önde bitirdi. Rakibin ataklarını aktif blokta etkisiz hale getiren sarı-kırmızılı takım, seti 25-13 kazandı ve 2-1 öne geçti.

Takımların karşılıklı sayılar alarak başladığı dördüncü sette, Galatasaray teknik molaya 12-8 önde girdi. Daha sonra oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren sarı-kırmızılı takım, seti 25-15 kazandı ve müsabakadan 3-1 galip ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler