HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yunusemre’den bisiklet sporcularına destek

Antalya’da gerçekleştirilen “Akra Gran Fondo” yarışmasına katılacak sporculara destek veren Yunusemre Belediyesi, bisikletçileri belediye bahçesinden uğurladı.Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, “Akra Gran Fondo” bisiklet yarışmasına katılacak olan sporculara destek verdi.

Yunusemre’den bisiklet sporcularına destek

Antalya’da gerçekleştirilen “Akra Gran Fondo” yarışmasına katılacak sporculara destek veren Yunusemre Belediyesi, bisikletçileri belediye bahçesinden uğurladı.
Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, “Akra Gran Fondo” bisiklet yarışmasına katılacak olan sporculara destek verdi. Antalya’da gerçekleştirilecek yarışmaya katılacak sporculara ulaşım ve forma desteği verilirken, sporcular belediye bahçesinden uğurlandı. Uğurlamaya Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Belediye Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Yüksel Gemici ile sporcular katıldı. Sporculara yarışmada başarılar dileyen Belediye Başkanı Çerçi, “Bisiklet sporu ile uğraşan kardeşlerimiz, Antalya’da yarışmaya katılacak. Kardeşlerimize belediye olarak forma ve ulaşım desteğinde bulunduk. Yunusemre Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her daim desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Yüksel Gemici, desteklerinden dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ederek şunları söyledi: “Yunusemre Belediyesi bisiklet sporcularına çok önemli katkılarda bulunuyor. Taleplerimizi her daim yerine getiriyor. Başkanımız Mehmet Çerçi’den Allah razı olsun."

Yunusemre’den bisiklet sporcularına destek

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler