HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

6 akıllı saate daha Android Wear 2.0 güncellemesi geldi

Google, geçtiğimiz günlerde sistemde bulunan bir hata yüzünden bazı cihazlar için güncellemenin ertelendiğini duyurmuştu. Ancak sorun çözülmüş gibi görünüyor. 6 akıllı saate daha Android Wear 2.0 güncellemesi geldi.

6 akıllı saate daha Android Wear 2.0 güncellemesi geldi

Akıllı saatlerinizi kontrol etmenin ya da bir süre daha çekmecenizde daha tutmanın tam zamanı. Zira 6 akıllı saate daha Android Wear 2.0 güncellemesi geldi. Geçtiğimiz günlerde Android Wear 2.0 güncellemesinin bazı saatler için ertelendiği duyulmuştu. Bunun nedeni işletim sisteminde bulunan bir hataydı.

Google, akıllı saatler Polar M600, Nixon Mission, Michael Kors Access, Fossil Q Wander ve Fossil Q Marshal‘ın güncellemeleri aldığını duyurdu. Kullanıcılar bu güncellemeyi denetlemek için; ayarlar>hakkında>sistem güncellemeri yolundan kontrol edip, uygulayabilir.

Son eklenenlerle birlikte toplamda 19 akıllı saat, Android Wear 2.0 güncellemesi almış oldu. Bu sayı artacak ve LG Watch Sport gibi pazarın etkili oyuncuları da bu güncellemeyi alacak.

Google, sistemde bulunan bir hatanın güncellemenin gelmesini geciktirdiğini söylemişti. O hata her neyse çözülmüş gibi görünüyor. 10‘dan fazla Android Wear 1.x kullanan akıllı saat de güncellemeyi bekliyor.

****

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler