HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amazon artık Türkiye'deki müşterilerine de bir tık uzaklıkta! Bu fırsatı kaçırmayın

Amazon, Türkiye için her gün yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kısıtlı bir süre için geçerli olan bu fırsatları kaçırmamak için lütfen acele edin. Çünkü birazdan görüntüleyeceğiniz birbirinden kaliteli ve farklı ürünlerin birçoğunun Türkiye'ye teslimatı var ve rakipleriniz bu ürünleri satın alabilmek için pusuda bekliyor.

Amazon artık Türkiye'deki müşterilerine de bir tık uzaklıkta! Bu fırsatı kaçırmayın

Amazon'un Cyber Monday’den sonraki en büyük fırsatlar haftası başlıyor. Peki Amazon'daki en popüler ürünlere artık Türkiye üzerinden de hatta %50'ye varan indirimlerle ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz? O halde başlayalım...

Her gün yepyeni fırsatlar sunan Amazon'daki birbirinden seçkin ürünleri eğer sepet tutarınız 49 Euro üzerinde fiyatlandıysa Türkiye'ye gönderim ücreti ödemeden satın alabilirsiniz. Amazon'un insanların gümrük sürecinden çekinmemeleri için uyguladığı tüm ürünlerde “ithalat ücretleri depozitosu” uygulaması sayesinde, gümrük süreci kesilen tutardan ucuza geldiyse, Amazon kalan tutarı tüketiciye iade etmekte, eğer gümrük süreci kesilen tutardan daha pahalıya geldiyse, Amazon kalan tutarı tüketiciden talep etmemektedir. Bu uygulama sayesinde, Türkiye'deki müşterilerin yurt dışındaki alışveriş sitelerinden yaptıkları alışverişler sırasında yaşadıkları gümrük sıkıntısı da tarih olacak gibi görünüyor.

Peki Amazon'un Türkiye'deki müşterilerine özel fırsatlarla sunduğu 7-22 Aralık boyunca devam edecek “Son Dakika Fırsatları”ndan nasıl yararlanacağız? İşte "Seçtiğimiz ürünün Türkiye'ye teslimatının olup olmadığını nasıl ayırt edeceğiz?" sorusunun yanıtı da bu satırlarda gizli.

Bu sayfada, ürünlere tıklandığında bazı ürünlerde kırmızı harflerle 'Bu ürünün Türkiye'ye teslimatı yoktur" notu olabilir. Ancak bu notu gördüğünüz ürünler gerçekte Türkiye'ye teslim ediliyor da olabilir. Bu ayrımı yapabilmek için kullanıcıların izlemesi gereken yol satın alma işlemine devam etmektir. Hayalini kurduğunuz ürün saatler içinde Türkiye'deki adresinize ulaşmak üzere yola çıkacak.

Türkiye için teslimat seçenekleri, alışverişi tamamlama adımında gösterilir. Ürün bilgi sayfasındaki teslimat bilgileri, Türkiye için geçerli olan teslimat seçeneklerinin tamamını kapsamayabilir. Ürünün Türkiye'ye teslimatı hakkında kesin bilgiler için lütfen seçtiğiniz ürünü sepetinize ekledikten sonra alışverişi tamamlama adımına gidiniz. Türkiye'ye gönderilen siparişlerde, ürün fiyatına ithalat ücreti depozitosu eklenebilir. Siparişiniz için geçerli olan ithalat ücreti depozitosu, ödeme adımına geçtiğinizde görüntülenmektedir.

Amazon'un Türkiye'deki müşterilerine sunduğu Cyber Monday’den sonraki en büyük fırsatlar haftası için yerimizi aldık bekliyoruz. 7-22 Aralık boyunca 'Son Dakika Fırsatları' ile gündeme gelecek bu fırsatlardan yararlanmak için tek yapmamız gereken bu sayfayatıklamak ve az önce verdiğimiz Türkiye'ye teslimat konusundaki ayrıcalıklı bilgileri de hesaba katarak siparişimizi vermek.

Amazon'un büyülü dünyası ve birbirinden popüler ürünleri artık size bir tık uzaklıkta... İşte o ürünler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler