HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asus ZenFone 2 Laser 6 inç satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz aylarda Asus, ZenFone 2 Laser ailesini duyurmuş ve bu ailenin üç modelini tanıtmıştı. Ancak ZenFone 2 Laser’ın 6 inçlik versiyonundan ses çıkmamıştı. Model şimdi satışa çıkıyor.

Asus ZenFone 2 Laser 6 inç satışa çıkıyor!

Asus ZenFone 2 Laser, kamera odaklı olarak duyurulan bir ürün ailesi olarak karşımıza çıkmıştı. Cihazın ülkemiz için ayrı bir önemi daha var. ZenFone 2 Laser2’ın 6 inçlik versiyonunun dünya lansmanı ülkemizde geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Ancak bu lansmandan sonra 6 inçlik versiyondan haber alınamamıştı. Cihaz şimdi satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Qualcomm Snapdragon 616’dan güç alan ZenFone 2 Laser’da 6 inç büyüklüğünde 1080 x 1920 piksel (Full HD) çözünürlük sunan bir ekran bulunuyor. IPS panelle desteklenen bu ekranın altında 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı dikkat çekiyor. Telefon, 3000 mAh kapasiteli pili ile uzun bir kullanım ömrü vaad ediyor.

ZenFone 2 Laser 6 inç, ZE601KL olarak anılacak. Telefonun arkasında 13 MP, ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğünde kameralar konumlandırılmış. Ancak telefonun bu versiyonu ülkemizde satılmayacak. Ülkemizde 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı sunan ZE600KL versiyonu satışa çıkacak. Asus’un verdiği bilgilere göre cihazın Türkiye fiyatı 1099 TL olacak. Asus ZenFone 2 Laser ilk etapta Hindistan’da ardından dünya genelinde raflardaki yerini alacak.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler