HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çift ekranlı ve bol kameralı Meizu Pro 7 Plus Türkiye’de satışa çıktı! Meizu Pro 7 Plus’ın özellikleri ve fiyatı

Meizu’nun yeni amiral gemisi Meizu Pro 7 Plus Türkiye’de satışa sunuldu. Meizu Türkiye tarafından resmi garantili olarak satışa sunulan akıllı telefon, üst seviye performans vadediyor.

Çift ekranlı ve bol kameralı Meizu Pro 7 Plus Türkiye’de satışa çıktı! Meizu Pro 7 Plus’ın özellikleri ve fiyatı

Meizu Pro 7 Plus Dünya prömiyerinin ardından ülkemize giriş yaptı. Meizu’nun üst seviye özellikler ile donattığı yeni akıllı telefonu hem tasarım yönündeki farklılıklar ile hem de diğer Çinli kardeşleri Xiaomi ve Huawei olan rekabeti kızıştıracak teknik yapısıyla birçok kişiyi cezbedeceğe benziyor.

ÇİFT KAMERADAN SONRA ÇİFT EKRAN DENEYİMİ MEİZU PRO 7 PLUS’TA

Meizu Pro 7 Plus’ta çift ekran yer alıyor. Bu ekranlardan biri 5.7 inç büyüklüğünde ve 2K bir çözünürlüğe sahip. Ekranın yapısı ise Super AMOLED. Bu ekran telefonun ana ekranı. Asıl dikkat çekici taraf telefonun arkasında yer alan ikinci ekran. Bu ekran, 1.9 inç büyüklüğünde ve görece küçük bir yapıda. Telefonun arkanın tarafında, hemen kameraların altında yer alan bu ikincil ekran sayesinde telefonun ana ekranını uyandırmadan bildirimleri okumak, hava durumunu öğrenmek ve telefonun ana kamerasıyla selfie çekmek mümkün oluyor.

Capture

İŞTE MEİZU 7 PLUS’IN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Bu çift ekranlı ‘farklı’ telefonun kalbinde bizleri MediaTek’in Helio X30 işlemcisi karşılıyor. Bu işlemci MediaTek’in üst seviye işlemcilerinden biri. Bu işlemciye model seçeneğine göre 4GB RAM ya da 6GB RAM eşlik ediyor. Bu teknik donanımın yanında dahili hafıza olarak 64 GB ve 128 GB seçeneği bulunuyor. Telefonun batarya tarafında ise 3500 mAh değerinde bir pil var. Android Oreo güncellemelerinin bir bir dağıtıldığı, Android P’nin duyurulduğu şu günlerde telefon kutusundan Android Nougat 7.1.1 ile çıkıyor. Ancak umuyoruz ki Android Oreo güncellemesi gelecektir.
MEİZU PRO 7 PLUS’IN KAMERA ÖZELLİKLERİ
Meizu Pro 7 Plus’ın kamera tarafında ise Meizu iyi çalışmış denilebilir. Telefonun arka tarafında 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip iki adet kamera bulunuyor. Ön tarafta ise selfie tutkunları için geliştirilmiş 16 Megapiksellik bir ön kamera yer alıyor.

Capture

MEİZU PRO 7 PLUS’IN FİYATI NE KADAR?

Gelelim Meizu’nun Türkiye akıllı telefon pazarındaki yeni kozu Meizu Pro 7 Plus’ın fiyatına. Telefonun 4GB RAM ve 64GB dahili hafızaya sahip modeli 2.199 TL fiyat etiketiyle, 6GB RAM ve 128GB dahili hafızaya sahip modeli 2.799 TL fiyat etiketiyle satış kanallarındaki yerini aldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler