HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çift ön ve arka kameralı cihazı ile dikkat çekecek

Honor’un tanıtacağı telefona dair şimdiye kadar sızdırılmış önemli bir bilgi bulunmuyor. Fakat Aralık’ta gerçekleşecek olan etkinlik için yayınlanan posterde dikkat çeken bazı ayrıntılar mevcut.

Çift ön ve arka kameralı cihazı ile dikkat çekecek

Hali hazırda global pazarda en çok telefon satan 3. firma konumunda bulunan Huawei boş durmuyor. Şu aralar yan kuruluşu olan Honor için yoğun mesai harcayan Çinli üreticinin, 13 Aralık’ta gerçekleştireceği etkinlik için hayli meşgul olduğu ortaya çıktı. Honor etiketi taşıyacak olan akıllı telefona dair ilk detaylar da yayınlanan poster ile ortaya çıktı.

Bu ayrıntılardan ilki arka kısımdaki 4 rakamı. Bu rakam tanıtılacak olan telefonun Magic 4 olabileceği şeklinde yorumlanıyor. Zira AI odaklı bir seri olan Magic’in son telefonu 12 ay önce satışa sunulmuştu. Eğer gerçekten Honor’un tanıtacağı telefon Magic 4’se, muhtemelen kullanacağı yonga seti de içerisinde bağımsız bir AI çipi barındıran Kirin 970 olacaktır.

Posterdeki ikinci önemli ayrıntı ise, erkek aktörün taktığı gözlük. Soldaki karede gözlük ön tarafa dönükken, sağdaki karede ise arka tarafa doğru takılmış. Buradan yola çıkarak tanıtılacak olan telefonun hem ön tarafında, hem de arka tarafında çift kamera modülüne sahip olacağını söyleyebiliriz.

Elbette tekrardan dip not olarak belirtelim. Bunlar tamamen varsayımdan ibaret. Zira ne Huawei’den ne de Honor’dan konu hakkında net bir açıklama gelmiş değil.

****

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler