HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğlencenin Adresi Smeet

Eğlencenin Adresi Smeet

[**

**](https://smeet.mynet.com/)

Son yıllarda internet üzerinden en çok oynanan oyunlardan biri haline gelen Smeet size keyifli dakikalar vaat ediyor. Gerçek zamanlı olarak oluşturduğunuz karakterler aracılığı ile gerçek kişilerin yönettiği diğer karakterler ile tanışabileceğiniz, sohbet edip arkadaşlıklar kurabileceğiniz hatta arkadaşlığınızı ciddi bir ilişkiye taşıyabileceğiniz Smeet oynanması önerilen bir oyundur.

Smeet’in Gerçekliği

Oyuna başlarken dış görünüşünü vücut yapısı, kıyafetler, saç ve yüz yapısı ile seçtiğiniz karakterinizi geliştirmeniz sizin elinizde. Oyunun başında sizlere verilen imkânları zamanla para kazanarak geliştirirken büyük keyif alacaksınız. Evinizin mobilyalarını değiştirmeniz ya da evinizi tamamen değiştirmeniz, araç satın almanız ve gittiğiniz mekânlarda istediğiniz şekilde yiyecek içecek tüketebilmenizi sağlayan bu oyunda VİP üyelik de karakterinize büyük ayrıcalık katıyor. Smeet oynanırken kazandığınız paralar ile satın alabileceğiniz ekstra haklar, kıyafetler ve ürünlerin yanı sıra VİP üyelik almanız halinde normal kullanıcıların asla elde edemeyecekleri hakları elde edeceksiniz.

Gerçek Zamanlı Arkadaşlık Oyunu

Sizlerle aynı aktivitelerde bulunan insanlar ile tanışıp gerçek arkadaşlıklar yürütebilmenize olanak tanıyan bu oyunun diğer oyunlardan en büyük farkı 3 boyutlu görselleridir. Oyundan her an yüksek derecede keyif almanıza olanak tanıyan 3 boyutlu görselleri ile Smeet oynanmakta vakit kaybedilmemesi gereken bir oyundur. Sanal bir sistemde gerçek arkadaşlar edinebilmenize olanak tanıyan Smeet, Mynet kalitesi ve farkı ile sizleri bu eğlenceli ve heyecanlı dünyaya davet ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler