HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En çok arıza yapan akıllı telefonlar belli oldu! Liste oldukça şaşırtıcı…

2017’in son çeyreğinde en çok arızalanan akıllı telefonların listesi yayınlandı. Oldukça kabarık olan listenin ilk sırasında ise Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung var.

En çok arıza yapan akıllı telefonlar belli oldu! Liste oldukça şaşırtıcı…

En çok arızalanan telefon markaları yeni bir rapor aracılığıyla açıklandı. 2017’nin son çeyreğini kapsayan rapor, günümüzde birçok telefonun çabuk arızalandığını savunan insanları haklı çıkartabilir; özellikle Samsung kullanıcılarını.

İŞTE EN ÇOK ARIZA YAPAN TELEFON MARKALARI

Samsung en çok arıza yapan telefon markaları listesinin zirvesinde yer alıyor. Samsung’un arkasından ise yine Uzakdoğulu üreticiler geliyor. Listenin 2. sırasında Çinli üretici Xiaomi varken Xiaomi’yi sırasıyla Motorola, LG ve Lenovo takip ediyor.

Picture1

EN ÇOK ARIZA YAPAN AKILLI TELEFONLAR

En çok arıza yapan akıllı telefonlar listesinde ise ilk sırada bir Çinli var. Çinli üretici Xiaomi’nin Redmi 4 modeli listenin başını çekiyor. Redmi 4’ü ise sırasıyla Moto G Plus, Lenovo K8 ve Nokia 6 takip ediyor. En çok arıza yapan 10 telefonu sıralayan listede Samsung kendine epey bir yer buluyor zira listede Samsung’un 5 telefonu yer alıyor.

Picture2


En Çok Aranan Haberler