HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Facebook'tan önemli değişiklik!

Facebook Instant Games platformunda oyun oynayanlar, Facebook Live üzerinden yaşadıklarını arkadaşlarıyla paylaşabilecek. Oyuncular, aynı zamanda belirli oyunlarda arkadaşlarıyla görüntülü sohbet edebilecek.

Facebook'tan önemli değişiklik!

Messenger sohbet uygulamasında arkadaşlarınızla Oyun oynamak için yeni bir platform olan Instant Games, başlatıldıktan bir yıldan fazla süre sonra, FacebookLive üzerinden canlı akış ve diğer oyuncularla video sohbet etme desteği duyuruldu.

Facebook Instant Games adını verdiği platformuyla Pac-Man gibi oyunların Facebook Messenger veya haber kaynağı üzerinden oynanmasını mümkün kılıyor. Instant Games'de oyun oynayanlar, yaşadıklarını Facebook Live üzerinden arkadaşlarıyla paylaşabilecek.

Kullanıcılar daha sonra profiline gönderilebilmesi için bu canlı yayınları kaydedebilecek. Bunun yanında oyuncular, belirli oyunlarda arkadaşlarıyla görüntülü sohbet edebilecek. Bazı oyunlar görüntülü sohbet esnasında başlatılabilecek. Bu özellik ilk olarak, Words with Friends oyununun Messenger versiyonunda kullanıma sunulacak. "Her ay Messenger'da 245 milyondan fazla insan video sohbet ediyor" dendi.

Facebook Instant Games çıkalı bir yıl olmasına rağmen platformda oynanabilen oyun sayısı 70'den fazla. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, Instant Games platformunu daha da canlandırılacak oyunlar gelecek. Bu oyunlar arasında angry birds, Tsum Tsum, Sonic Jump ve Puzzle & Dragons bulunuyor. (Milliyet)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler