HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Google Glass kullanan ilk hava yolu

Giyilebilir cihazlar teknolojisi hızla gelişirken hayatımızın çeşitli alanlarına da aynı hızla yerleşiyor.

Google Glass kullanan ilk hava yolu

Akıllı saatler, akıllı gözlükler kullanım kolaylığı sağlamasıyla ve üstün teknolojik özellikleriyle hayatımızın her alanında rahatça kullanabilmemize olanak sağlıyor. Akıllı gözlük denince akla ilk gelen ise elbette ki Google Glass’ler oluyor. Google Glass’i aktif bir şekilde kullanmaya başlayan Virgin Atlantic Havayolu şirketi artık Business class yolcularını akıllı gözlükleriyle karşılayacak. Öte yandan gelen bir diğer bilgiye göre Virgin Atlantic çalışanları Sony Smart Watch 2 de kullanabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Virgin Atlantic’in Google Glass’leri başlangıçta yalnızca Heathrow havalimanından kalkan uçaklardaki Business class yolcularının check-in işlemlerini hızlandırmak amacıyla kullanılacağı açıklanıyor. Google Glass’li check-in işlemlerinni bir süre test edildikten sonra firmanın diğer bölgelerde ki uçuşlarında da bu sistemi yaygınlaştırması bekleniyor.

Bir Virgin Atlantic temsilcisinin yaptığı açıklamaya göre Virgin Atlantic şirketi giyilebilir teknolojileri uzun vadede kullanmayı hedefleri arasına almış durumda. Şuan için gündemlerinde ya Google Glass’in ya da Sony Smart Watch 2 nin kullanılması anlamında test sürecinde olduklarını öte yandan bu iki cihazın da kullanılabileceğini aktarıyor.

Virgin Atlantic Teknolojiyi her anlamda kullanıyor. IOS’un iBeacon teknolojisini de aktif bir şekilde kullanıyor. iBeacon uygulaması kullanıcılarına indirimler ve uçuş ilgileri anlamında avantajlar sağlayan bir uygulama.

Samsung Katlanabilir Telefonlar Çıkarabilir

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler