HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Google Glass satışları durduruldu!

Teknoloji devi Google’ın çok konuşulun ürünü Google Glass’ın satışlarının durdurulduğu açıklandı.

Google Glass satışları durduruldu!

Uzun süredir teknoloji devinin akıllı gözlük projesinin askıya alınacağı konuşuluyordu, ancak bu yönde herhangi bir açıklama gelmemişti.

Gündemi uzun süredir meşgul eden akıllı gözlük projesinin askıya alınma haberlerine, şirket tarafından herhangi bir doğrulama gelmemişti. Ancak bugün gelinen noktada arama motoru devinin Google Glass satışlarını durdurduğu ortaya çıktı.

1500 dolarlık bir fiyat ile piyasaya sürülen akıllı gözlüğün kaşif sürümünün durdurulması, yaşanan tek gelişme olmadı. Bir cihaza bağlı online müzik market fikrini Steve Jobs ile birlikte hayata geçiren ve bundan dolayı iPod’un babası olarak nitelendirilen Tonny Faddell’in yeni Google Glass projesine liderlik yapacağı belirtiliyor.

Gelen bilgilere doğrultusunda akıllı gözlüğü geliştiren ekibin, hali hazırda Nest Lab CEO görevini yürüten Faddell’in denetiminde ürünü geliştirmeye sürdürecek. Yapılacak çalışmalara yazılım cephesindeki geliştirmelerin yanı sıra Google Glass’a yeni bir sürümün daha eklenmesiyle yelpaze genişleyecek.

iPod’un babasının Google’ın ilgisiz kalan ürünü Glass’a tekrar hayat verip veremeyeceğini beraber göreceğiz.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler