HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Google Glass’ın tanıtımı devam ediyor

Google’ın akıllı gözlüğü Google Glass’ın satışa sunulmasına henüz aylar var, fakat insanların yeni cihaz hakkındaki fikrini değiştirmeyi amaçlayan Google tanıtım çalışmalarına şimdiden sıklaştırdı.

Google Glass’ın tanıtımı devam ediyor

Teknoloji devi Google’ın giyilebilir teknoloji alanındaki en önemli atılımı diyebileceğimiz akıllı gözlüğü Google Glass, sebep olabileceği sorunlar nedeniyle şu ana kadar dünya genelinde pek de hoş olmayan tepkilere de sebep oldu. Her ne kadar teknoloji meraklıları Google Glass’ı alıp kullanmayı merakla bekliyor olsa da, sıradan kullanıcılar henüz Google Glass’ın ne işe yaradığını pek çözebilmiş değil anlaşılan.

Halk genelinde Google Glass’a karşı temkinli bir tutum yaygın ve birçok kişi Google Glass’ı sanki kişisel hayatlarını suistimale izin verecekmiş gibi görüyor. Google geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla, bu tür kötü amaçlı bir uygulamanın yazılımına izin vermediğini açıkladı. Ancak bununla da yetinmeyen Google, şimdi de ABD genelinde gezen çalışanlarıyla, sıradan halkın Google Glass’ı kullanması için çalışmalarda bulunuyor.

Dying Light’tan Yeni Gelişmeler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler