HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Instagram değişiyor: 1 Ocak'tan itibaren...

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram'a yeni özellikler geliyor. 1 Ocak tarihinden itibaren gelecek yeni güncelleme ile birlikte yeni yıla özel bazı filtreler uygulamaya dahil edilecek. İşte kullanıcıları bekleyen sürprizler...

Instagram değişiyor: 1 Ocak'tan itibaren...

Popüler sosyal medya platformu Instagram, yılbaşı temalı büyük bir güncelleme alacak. Güncellemeyle beraber kullanıcılara birçok yeni filtre, efekt ve animasyon sunulacak.

V26 kod adlı yılbaşı güncellemesiyle beraber: üç yeni festival filtresi, buzlu cam efekti, tatil makyajı ve dijital konfeti animasyonu gelecek. Ek olarak, çıkartmalar kütüphanesine penguenler, kar taneleri, buz patenleri, kış kıyafetleri ve daha birçok Noel temalı çıkartma eklenecek.

Güncellemeyle beraber kullanıcılar Superzoom efekti için yeni sesler seçebilecek. Ayrıca hikayelerdeki emojiler ve çıkartmalar için metin tabanlı bir arama özelliğinin de kullanıcıların beğenisine sunulacağı söyleniyor. Tüm bunlara ek olarak şirketin yakın zamanda mesajlaşma özelliğini, Facebook Messenger gibi “Direct” adıyla farklı bir uygulama olarak yayınlayacağını belirtmeden geçmeyelim.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler