HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Instagram çöktü!

Instagram çöktü! Sosyal medya mecraları arasında en çok kullanılanlardan biri olan Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Pek çok kullanıcı 'Instagram çöktü mü? Instagram'a ne oldu? Instagrama neden girilmiyor?' sorularının yanıtını merak ederken konuyla ilgili açıklama yapılmadı. BTK Başkanı Sayan ise, kısa sürede çözülen sorunun global olduğunu açıkladı.

Instagram çöktü!

Sosyal paylaşım sitesi Instagram, ak saatlerinde çöktü! Türkiye'den ve dünyadan yüz binlerce kullanıcı, popüler paylaşım sitesine mobil ve masa üstünden erişim sağlayamadı.

INSTAGRAM'A NEDEN GİRİLEMİYOR?

Instagram'a neden girilemediğiyle ilgili şirketten herhangi bir açıklama yapılmadı. Instagram'ın masaüstü sürümünde kullanıcılar 'Server hatası' ile karşılaşırken, bu hata erişim sorununun küresel bazda olduğunu gösterdi.

BTK'DAN INSTAGRAMIN ÇÖKMESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

BTK ise, sorun çözüldükten sonra bir açıklama yaptı. Instagram'ın çökmesiyle ilgili twitter hesabından açıklama yapan BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan "Instagram'da global seviyedeki kısa süreli erişim sorunundan Türkiye'deki kullanıcılar da etkilendi. Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi(USOM) Instagram'a erişimin normale döndüğünü raporladı" mesajını paylaştı.

INSTAGRAM'A ERİŞİM YENİDEN SAĞLANDI

Yaklaşık yarım saat süren problem, saat 22:10 sularında düzeldi ve Instagram'a erişim yeniden salandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler