HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iPhone X ile başlayan serüvende son dalga: BİM, Galaxy Note 8 satacak!

Son dönemde iPhone X ve Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör gibi teknolojik ürünleri ucuz fiyatlarla satışa sunan BİM, kaldığı yerden devam ediyor. BİM, şimdi de Samsung Galaxy Note 8’i satışa sunacak.

iPhone X ile başlayan serüvende son dalga: BİM, Galaxy Note 8 satacak!

BİM, iPhone X’i piyasa fiyatından tam 1100 TL daha ucuz bir fiyata (4999 TL’ye) satışa sunarak adından bayağı bir söz ettirdi. Market, iPhone X satışının ardından durmadı ve geçtiğimiz cuma günü Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörü yine piyasa fiyatından daha uygun bir fiyata satışa çıkarttı. BİM’in aklında önümüzdeki hafta için başka bir isim var. Görünüşe göre BİM’in Apple iPhone ve Xiaomi Mi’den sonraki yeni hedefi bir Samsung.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 BİM’E GELİYOR

BİM’in haftalık olarak mağazalarının camına astığı aktüel ürünler broşüründe görülen Samsung Galaxy Note 8, 23 Mart Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak. BİM usulü Galaxy Note 8’in fiyatı ise 3.299 TL olacak. Bu fiyat piyasadaki diğer fiyatlardan daha uygun. Ancak bunu söylemek için belirleyici bir unsur var ki o da garanti konusu. Cihazın garanti konusu tam bir muamma desek yeridir. BİM’in broşüründe Galaxy Note 8’in 2 yıl garantili olduğu yazıyor ancak telefonun Samsung Türkiye garantisi altında olup olmadığı belli değil. Ayrıca broşürdeki bir ayrıntı dikkat çekici.

bim

BİM’DE SATILACAK GALAXY NOTE 8 İTHALATÇI GARANTİLİ Mİ?
Broşürde Galaxy Note 8’in Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisine sahip olduğu yazıyor. Türkiye garantili satılan Galaxy Note 8’lerin hepsi Exynos 8895 işlemcisine sahip. O yüzden BİM’deki Galaxy Note 8’ler çok yüksek bir ihtimal ile ithalatçı garantili olarak satılacak. Eğer tahminler doğruysa birçok satış kanalında BİM’in fiyatından daha ucuz bir fiyata ithalatçı garantili Galaxy Note 8 satılıyor. Yine de BİM’in Galaxy Note 8 satışı kurumsal bir firma olması açısından iyi bir fırsat olabilir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler