HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızıl Hacker grubu RedHack geri dönüyor

Kızıl Hacker grubu RedHack Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla geri döndüğünü duyurdu.

Kızıl Hacker grubu RedHack geri dönüyor

"Gezi sürecinde yaşadığımız tüm baskılara, İnterpol’den Europol’e kadar aramamıza, bize destek verenlerin hapse atılmasına rağmen yılmadık" diyen RedHack, "Gezi’nin kaybedişi, ardından gelen kanıksama ve sonra ortaya çıkan ‘eve dönün’ söylemleriyle halkımız pasifize edildi” denildi.

“Gezi’den Cizre’ye”

Yapılan açıklamada “tek kurtuluşumuz devrim” diyen kızıl hacker grubu RedHack, açıklamanın devamında “Tek kurtuluşumuz Gezi’den Cizre’ye halkların ‘yek vücut’ halinde kol kola, omuz omuza, sevgiyle dayanışması… Asıl kurtuluşumuz bu iken, kurtuluşumuzu Fuat Avni gibi ‘algı operasyonlarına’ kurban edenler, canımızı yaktılar” ifadelerine yer verildi.

“Devrimi biz değil halk yapar”

“Bekleyin iyi insanlar” demagojileriyle bizleri beklettiklerinin, algımızla oynadıklarının farkına varmak bir yana, koyun gibi bekledik” denilen açıklamada şöyle devam etti: “Kendine solcu ve devrimci, yurtsever diyenlerin evlerinde oturup Fuat Avni’yi RT ederek ülkenin kurtulmasını beklemenin sonucudur bu günler. Bu ülkeyi R.T.E ile birlikte bu hale getiren “Pensilvanya çetesine” sempati duyanlar, “ittifak kuranlar” yüzünden bugünleri yaşıyoruz. Binlerce belge yayınladık, binlerce eylem yaptık “ama devrimi biz yapamayız, çünkü devrimi biz değil halk yapar. Sizler yapacaksınız!”

“Bu halk yalnız değildir”

“Ve şimdi yeniden binlerce defa daha deklare ediyoruz, bu halk yalnız değildir. Son nefesimize kadar bu halkla beraber savaşacağız! İsterse herkes bizden nefret etsin biz yine de bu halkı bırakmayacağız. Fethullah’tan Recep’ine, polisinden MİT’ine bunu böyle bilsin!”


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler