HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Microsoft Tablet konusunda Apple ve Samsung’un önünde

Surface tabletleri ile büyük başarı yakalayan Microsoft, tablet kullanıcı memnuniyeti konusunda bir numara. Şirket Apple ve Samsung’u geride bırakmayı başardı.

Microsoft Tablet konusunda Apple ve Samsung’un önünde

Microsoft akıllı telefon alanında istediği başarıyı yakalayamadı belki ama söz konusu tabletler olunca çok daha farklı bir tablo ortaya çıkıyor. Amerikalı teknoloji devi Surface tabletleri sayesinde bu alanda büyük başarı yakaladı. Surface satışları oldukça iyi gidiyor. Bu da yetmezmiş gibi kullanıcılar da Surface ürünlerinden oldukça memnun görünüyor.

J.D. Power şirketinin yayınladığı 2017 Tablet Memnuniyet Raporu’na göre Microsoft, kullanıcı memnuniyeti konusunda bir numara. Şirket Surface tabletleri sayesinde Apple ve Samsung’u geride bırakmayı başardı. Amerikalı teknoloji devi tablet memnuniyeti konusunda 855 puan toplarken, Apple 849, Samsung ise 847 puanda kaldı. Surface’ın kullanıcıları etkilemesinde yüklü olarak gelen uygulamalar, aksesuarlara uygunluğu ve internet bağlantısı etkili oldu. Ayrıca tabletin boyutu ve tasarımı da kullanıcıları memnun etmiş gibi duruyor.

****

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler