HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PUBG rakip tanımıyor

Oyun sektöründe dengeler çok hızlı bir şekilde değişebiliyor. Genel itibari ile e-spor kültürünün LoL, Dota2 ve CS GO üzerine kurulu olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat son dönemde bir PUBG fırtınasıdır sürüp gidiyor.

PUBG rakip tanımıyor

Issız bir adaya düşen 100 oyuncunun birbirlerini öldürerek hayatta kalmaya çalışmasını temel alan yapım, bir anda büyük ilgi görmüştü. Xbox One’da bile ilk gününde 1 milyon kopya satmayı başaran PUBG’nin bu başarısı Valve’in de dikkatini çekmiş durumda.

Öyle ki sızdırılan son bilgilere göre, Valve PUBG’i andıran yeni bir hayatta kalma modu üzerinde çalışıyormuş. CS GO’ya eklenecek olan bu modla birlikte PUBG’ye giden oyuncuların geri kazanılması amaçlanıyor. Elbette bunların şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım.

PUBG sayesinde şunu da öğrenmiş olduk. Hiç bir oyun vazgeçilmez değildi. Valve senelerdir CS GO’daki hilecileri tamamen temizlemeyi başaramadı. Sonuç olarak ortaya çıkan ilk sağlam alternatifte oyuncular gemiyi terk etti. Aslında PUBG ile Valve’e iyi bir mesaj verilmiş de oldu.

Şimdi asıl merak edilen şey CS GO’ya gerçekten de PUBG’dekine benzer bir modun gelip gelmeyeceği. Ya da gelse bile ne kadar başarılı olacağı. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Şu aralar CS GO alternatifi bir oyun arıyorsanız, mutlaka PUBG’ye göz atmanızı tavsiye ederiz. Üstelik oyunda şimdilik öyle aşırı bir hile kullanımı da bulunmuyor.

****

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler