HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rekorların oyunu PUBG'ye yeni harita!

2017 yılında kırdığı rekorlara 2018 yılında devam eden PUBG’ye yeni harita müjdesi geldi. 2017 yılında ön sürüm olarak çıkan oyun hızlı bir büyüme kaydederek Steam üzerinde en fazla oynanan oyun olmayı başardı. Tam sürüm çıktıktan sonra dünya rekorları bir bir gelmeye başladı. Günlük 3 milyon online oyuncuya çıkarak en yakın rakibine büyük bir fark atmıştı.

Rekorların oyunu PUBG'ye yeni harita!

İnternetin en popüler oyunu olan CS: GO zor günler geçiriyor artık, PUBG bu gücüne güç katmak için tam sürüme geçtikten sonra 2. Harita çöl haritasını aktif etmişti.

Picture3

Bu hafta yayınlanan habere göre PUBG’ye 3.harita geliyor. Bu harita ilk 2 haritaya göre daha fazla kabiliyetli oyuncular için geliştirilmiş.

Sniper kullan oyuncuların hayatta kalabileceği bir orman haritası. Haritanın genel görüntüsü aşağıdaki gibi.

Picture2

İlk 2 haritaya göre 3.harita daha büyük bir alana sahip. Tamamı ada ve 3 parça şeklinde. 3 farklı kara parçasını içerisinden geçen nehirler ayırıyor. 2 yüksek dağdan oluşan haritanın büyüklüğünü tam net olarak söylemiyorlar.
Fakat çok büyük olacağını ve 100 kişiden fazla kişinin aynı alanda oynayacağını söylüyorlar. Yeni silahlar ve yeni araçlarda olacağı söyleniyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler