HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung, melez bir akıllı saat üzerinde çalışıyor

Samsung, yeni akıllı bilekliği konusunda açıklamalarda bulundu. Akıllı saati için kullanıcılardan fikir ve yardım bekleyen şirket, gün boyunca kullanılmaya uygun bir hayat arkadaşı tasarlamak istediklerini söyledi.

Samsung, melez bir akıllı saat üzerinde çalışıyor

Firma, yapmayı hedefledikleri yeni bileklik için açıkça melez ibaresini kullanıyor. Gear S3’ün kullanışlılık, Fit 2’nin pratik/spor tarafını almayı hedefleyen yeni cihazın şimdiden ilgi çekici durduğunu söylemek yanlış olmaz. Güney Koreli şirket, bilekliğin iş hayatından spora kadar her alanda kullanıma uygun olması için tasarladıklarının da altını çiziyor.

Yüzme Gibi Fazladan Özellikler

Tüm bunların yanı sıra bileklik yepyeni özellikleriyle boy gösterecek. Bunlardan bazıları yüzme aktivitelerine gelen geliştirme. Tuzlu suya dayanıklılık ve yüzme aktivitesi takibi gibi bir özelliğe sahip olacak olan bileklik, ince küçük gövde, hafif tasarım, iş hayatına uygunluk sunuyor olacak. Her zaman olduğu gibi basit şekilde kayış değiştirme ve özelleştirme seçenekleri de kullanıcıların beğenisini toplayacak.

Sürüş Uyarıları da Var

İsmini henüz bilmediğimiz model, aynı zamanda sürüş yaparken uyanık kalmanızı sağlayacak uyarılar, mola bildirimleri de göndererek sürüşünüzü daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor.

Firmanın saatle ilgili verdiği başka bir bilgi yok. Dolayısıyla cihazın isminin ne olacağını nasıl bir tasarıma sahip olacağını bilmiyoruz fakat Samsung bu kez çok daha farklı bir çalışma içerisine girecek gibi gözüküyor.

****

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler