HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung'un yeni telefonu görüntülendi!

Tam 2 yıl önce bugün tanıtılan 2016 model Galaxy A serisinin ardından; 2018 modellerde son viraja çok yaklaştık. Aralığın sonu veya ocağın başlarında tanıtılması beklenen orta seviye ailenin getireceği yenilikler merakla bekleniyor.

Samsung'un yeni telefonu görüntülendi!

Geçtiğimiz gün Galaxy A5 ve A7‘nin net şekilde görüntülenmesinin ardından bugün Galaxy A8+ 2018 da çalışır vaziyette objektiflere takıldı. SM-730 model koduna sahip olduğu görülen cihazın Weibo’da fotoğrafları çok konuşuluyor.

Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere Samsung, beklendiği gibi çerçevede bir kez daha daralmaya gitmiş. Yan kısım iyiden iyiye kaybolurken, alt kısımda hala belirgin bir boşluk yer alıyor. Yine de buraya herhangi bir tuş ya da öge yerleştirilmiş değil. Telefon bariz şekilde 16:9 değil; ancak 18:9 mu yoksa 18.5:9 mu burası bilinmiyor. Nitekim Galaxy S8 ve Note 8’de yer alan panellerin 18.5:9 olmasına karşın A serisinde 18:9 kullanılacağı iddia edilmişti.

Cihazın arkasına ait bir görüntü maalesef henüz elimize geçmedi. Tahminlere göre merkezlenmiş bir kamera ve hemen altında bir parmak izi okuyucu bizleri karşılayacak.

Ürünle ilgili yeni bilgiler takip eden haftalarda basının eline ulaşacaktır. Ailenin tümüyle resmen karşımıza çıkması içinse en fazla 1 ay gibi bir süre beklememiz gerekiyor.

****

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler