HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal medyada fırtına gibi esiyor!

Narendra Modi ile tanışın. Kendisi Hindistan’ın Başbakanı ve sosyal medya platformlarında belirgin bir ağırlığa sahip.

Sosyal medyada fırtına gibi esiyor!

Hemen hepimiz Twitter kullanıyoruz değil mi? Baktığımızda, Twitter platformunda ön plana çıkan birçok sanatçı ve siyasetçi var. Siyaset tarafına baktığımızda, Amerika Başkanı Donald Trump’ın 44 milyon takipçiyle Twitter’da lider olduğunu görüyoruz. Aslında oldukça ilginç. Trump pek sevilen biri değil, hatta Twitter’daki hesabını kapatıp gitmesini isteyen milyonlar var. Ama öte yandan, on milyonlarca kişi tarafından da takip ediliyor, yazdıkları merak konusu oluyor. Tekrar Narendra Modi’ye dönecek olursak…

Narendra Modi, Twitter’da 37 milyonu aşkın takipçiye sahip. Asya – Pasifik bölgesinde liderliği kimseye kaptırmayan Modi, dünya çapında da Trump’ın ardından Twitter’da en çok takipçisi olan siyasetçi. Bu platformu sıklıkla kullanan Modi, zaman zaman gündeme dair paylaşımlar yaparken zaman zaman da gezip gördüğü yerlere dair fotoğraflar paylaşıyor.

Tabii şunu da unutmamak gerekiyor. Hindistan’da 300 milyonu aşkın akıllı telefon sahibi var ve bu rakam, Amerika ile kıyaslanıldığında çok daha fazla. Haliyle birçok insanın Modi’yi takip etmesi sürpriz değil.

Modi oldukça aktif bir sosyal medya kullanıcısı. Twitter haricinde Facebook’ta 42 milyon takipçisi olan Başbakanı Instagram’da da 10 milyonun üzerinde takipçiye sahip.

****

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler