HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Super Mario Run’ın satışı diplerde

Nintendo’nun hesabı çarşıya uymadı. Super Mario Run’ın daha çok ilgi görmesi için devasa bir güncelleme gelecek.

Super Mario Run’ın satışı diplerde

Yıllar sonra tabularını yıkarak mobil platformlar için oyun geliştirme kararı alan Nintendo, sektöre sağlam bir adım atabilmek için kültleşmiş karakteri Mario üzerine bir oyun yapmayı tercih etmişti. Geçtiğimiz yıl ki iPhone 7 lansmanında tanıtılan Super Mario Run, ilk etapta dikkat çekmeyi başarmıştı.

Fakat Nintendo, pazarlama stratejilerinde önemli bir hata yaptı. Oyunu F2P olarak sunup, oyun için mikro ödemelerden para kazanmak yerine, Super Mario Run’ın tam sürümünü 29TL’den satmaya kalktı. Hal böyle olunca, evdeki hesap çarşıya uymadı.

Genel olarak Super Mario Run’ı indiren mobil kullanıcılar, oyunun ücretsiz olarak sunulan ilk 3 bölümünü oynayarak, oyunu sildi. Nintendo tarafından açıklanan verilere göre, Super Mario Run’ı indirip, sonrasında tam sürümü satın alanların oranı yüzde 3 seviyelerindeydi.

Nintendo bu oranı arttırmak için 29 Eylül’de önemli bir güncelleme yapacak. Gelecek olan güncelleme ile oyuna yeni oynanabilir karakterler, yeni müzikler ve bir de yeni dünya eklenecek. Muhtemelen bu dünya da diğerleri gibi içerisinde 3 ya da 4 farklı bölüm barındıracaktır.

Asıl önemli şey ise oyunun fiyatının yüzde 50 oranında ucuzlayacak olması. Eğer daha önce Super Mario Run’ı satın almadıysanız, bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Zira oyunun fiyatı 10-15TL seviyelerine kadar düşecektir. Eğer sağlam bir Mario hayranıysanız, bu fırsatı kaçırmayın.

****

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler