HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Verizon Wear24 akıllı saatler ne zaman satışa sunuluyor?

Akıllı saat dünyasına bir oyuncu daha katılıyor. Bakalım Verizon Wear24 akıllı saatler ne zaman satışa sunuluyor? ve ne gibi özellikler vaat ediyor?

Verizon Wear24 akıllı saatler ne zaman satışa sunuluyor?

Verizon, bir süre önce kendi Android Wear işlemcili akıllı saatlerini satmaya başlayacağını açıklamıştı. Ancak firma, akıllı saatle ilgili fazla bir detay paylaşmamıştı. Şimdi ise firma yeni akıllı saatini önümüzdeki ay, 11 Mayıs’ta satışa sunacağını bildirdi.

Öncelikle akıllı saatle ilgili teknik bilgilerin bazılarının Verizon tarafından doğrulanmadığını belirterek elimizdeki verileri paylaşalım. Wear 24, 1.39 içlik dairesel bir ekrana sahip ve bu ekranın 400×400 çözünürlük ile gelmesi bekleniyor.

Akıllı saatin kablosuz şarj teknolojisi ile birlikte 450 mAh’lik bir batarya sunması bekleniyor. Ayrıca IP67 standartlı su geçirmezlik özelliği olan Wear24, 3.3 feet ve 30 dakikaya kadar suyun altında kalabiliyor.

Akıllı saatin, kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirebilir interaktif saat arayüzleriyle gelmesi bekleniyor. İnteraktif saat arayüzleri kullanıcıların konumuna göre otomatik olarak değişiyor. Ofisteyken bu kullanıma uygun, sporda iken ise spora uygun bir arayüz kullanıcıya sunuluyor.

Android Wear 2.0‘ın hayat verdiği akıllı saat, Google Play Store, Google Play, Google Assistant gibi özellikleri de beraberinde getiriyor.

Wear24, Amerika’da Verizon firması tarafından satışa sunulacak. Resimde görebileceğiniz 3 farklı renk seçeneği ile Verizon’un farklı teklifleri ile satışta olacak. Fiyatların da tekliflere göre 299 Dolar – 349,9 Dolar arasında değiştiği görülüyor.

****

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler