HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana’da hasta yakınları doktoru hastanelik etti

Adana’da Talip Yalım adlı doktor, muayene ettiği hastayı tam teşekküllü bir hastaneye sevk etmeyince hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

 Adana’da hasta yakınları doktoru hastanelik etti

Şakirpaşa Mahallesi’nde dün saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda Ömür Tıp Merkezi’nde çalışan doktor Yalım, acil servise yüzünde uyuşma şikayeti ile getirilen 16 yaşındaki hastayı muayene etti.

Yalım, hastanın durumunun psikiyatrik olduğunu söyledi. Ancak hasta yakınları doktora tepki göstererek ambulans çağırmasını ve tam teşekküllü bir hastaneye yönlendirilmelerini istedi.

Doktorun bunu kabul etmemesi üzerine Yalım’ı tekmeleyerek darp eden şüpheliler olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameralarından eşkali belirlenen şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Tıp merkezinde ilk tedavisi yapılan Yalım, testis ve kafa travması tanısı konularak Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gözlem amacıyla yatırıldı.

Yerdeyken de tekme atmışlar

Yalım’ı hastanede ziyaret eden Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, Yalım’ın hastadan tetkik istedikten sonra yan kabinde başka bir hastaya bakarken saldırının gerçekleştiğini söyledi: “Hastanın bir yakını tarafından nedensiz bir şekilde kasıklarına uçarak tekme atılıyor. Meslektaşımız acıyla kıvranırken hasta yakını bir tekme daha atıyor. Arkadaşımız şiddetli ağrıdan hastaya bakamıyor. Yere düşerken kafasını da çarpıyor.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler