HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 TL'lik intikam

İşadamı Ayhan Paksoy’un 27 yıllık eşi Pınar Paksoy, aldatıldığını ileri sürerek 2 çocuğunun babasına 10 milyon, sevgilisi olduğu iddia edilen oyuncu Banu Bramen’e de 1 TL’lik tazminat davası açtı.

1 TL'lik intikam
İşadamı Ayhan Paksoy’a, 1986 yılında evlendiği ve bu evlilikten 2 çocuğu olan eşi Pınar Paksoy, yaklaşık 2 yıl önce boşanma davası açtı.
Paksoy, boşanma süreci devam ederken eşinin oyuncu Banu Bramen ile birliktelik yaşadığı duyumunu aldı. Bunun üzerine geçen Nisan ayında ‘zina’ nedeniyle ikinci bir dava açarak, kocasından 10 milyon TL manevi tazminat talep etti.
Pınar Paksoy, avukatı Osman Hacıbekiroğlu aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede, 2011 yılı Ekim ayında yazlıklarına gittiğinde davalıyla ait jinekolojik muayene sonucu ile ikilinin Amsterdam, İtalya, Belçika ve Gökçeada’da çekilmiş tatil fotoğraflarını bulduğunu ifade etti. Paksoy, evliliklerinin bu ilişki nedeniyle sarsıldığını, davalının, eşinin evli ve 2 çocuklu olduğunu bilerek ilişki yaşadığını; gururunun incinmesine, psikolojisinin bozulmasına neden olduğunu belirterek, Banu Bramen’den 1 TL tazminat talep etti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde önceki gün yapılan duruşmada mahkeme, oyuncunun 1 TL manevi tazminat ödemesine hükmetti. Habertürk


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler