HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12 yaşındaki kız, kaybolan paradan sorumlu tutulduğu için intihar etmiş

Adana'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü kendini asarak intihar eden 12 yaşındaki kızın, evde bulunan 3 bin liranın kaybolmasından sorumlu tutulduğu için intihar ettiği ortaya çıktı.

12 yaşındaki kız, kaybolan paradan sorumlu tutulduğu için intihar etmiş

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Abdulbaki A., Kurban Bayramı'nın birinci gününde İstanbul'da motosiklet kazasında ölen akrabalarının 12 yaşındaki erkek çocuğunun cenaze törenine katılmak üzere yakınlarıyla birlikte 5 Eylül 2014 günü mezarlığa gitti. Abdulbaki A., 12 yaşındaki kızı Hatice A.'yı ise evde bıraktı. Baba Abdulbaki A. ve akrabaları cenazeye katıldıktan sonra tekrar eve döndü. Baba A. eve gelmeden bakkala ekmek almak için gittiği sırada amca Abdullah A. ve eşi eve geldi. Evin bahçe kapısından içeri girdiklerinde amca Abdullah A. yeğenini bahçe içindeki demir korkuluklara iple asılı halde buldu. Abdullah A. evden bıçak alarak eşinin yardımıyla ipi kesip yeğenini aşağı indirdi. Daha sonra da ambulans çağırdı. Bu arada baba Abdulbaki A. da olay yerine geldi. Sağlık ekipleri kız çocuğuna müdahale edip kurtarmak istedi ancak Hatice A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine Hatice A.'nın üzerine beyaz bir perde örtüldü.

Polis olaydan sonra kız çocuğunun neden intihar ettiğini araştırdı. Polisin araştırmasında Hatice A.'nın anne ve babasının 10 yıl önce ayrıldığı, bu nedenle dedesiyle birlikte kaldığını belirledi. Ayrıca yapılan araştırmada kız çocuğu intihar etmeden birkaç gün önce evde 3 bin lira para kaybolduğu, ailenin de paranın kaybolmasından Hatice A.'yı sorumlu tuttuğunu, bu nedenle 6. sınıf öğrencisi Hatice A.'nın gurur yapıp intihar ettiğini tespit etti. Polisin yaptığı araştırmada A. ailesinin komşuları da 3 bin lira paranın kaybolması ve bu olayla ilgili ailenin Hatice A.'yı sorumlu tuttuğunu doğruladı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler