HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12 yaşındaki öğrenciye öğretmen dayağı iddiası

Adana'da kalem yüzünden arkadaşıyla tartışırken öğretmenlerinin kendisini dövdüğünü ileri süren ilköğretim 5. sınıf öğrencisi babasıyla birlikte gittiği hastanede tedavi olup rapor aldı.

Merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi'nde oturan ve kebapçılık yaparak geçimini sağlayan 39 yaşındaki Akif B., dün gece 12 yaşındaki oğlu T.B.'nin (12) gece boyunca uyumayarak sayıklaması üzerine tedirgin olduğunu belirterek, "Oğlum gece boyunca 'ben yapmadım, ben yapmadım' diyerek sayıkladı. Sabah kalktığında niye sayıkladığını sordum. Okulda kalem yüzünden arkadaşıyla tartışınca önce bayan sınıf öğretmeni, ardından da yan sınıftaki erkek öğretmen tarafından darp edildiğini öğrendim" dedi

Oğlunun bacağında morluk, boynunda kızarıklık olduğunu gören baba, ilk önce polis merkezine gittiğini, buradan da okula yönlendirildiğini, buradan da bir sonuç alamayınca oğlunu Adana Numune Hastanesi'ne götürdüğünü anlatan Akif B, "Doktor oğlumun kulağında, boynunda ve bacağında darp olduğuna dair rapor verdi. Kulak zarında zedelenme varmış. Hastaneden de savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gideceğim. Kimse benim oğlumu dövemez. Oğlum sahipsiz değil. Dayak yesin diye değil eğitim alsın diye okula gönderiyorum" diye konuştu.

12 yaşındaki T.B. ise ders sırasında arkadaşının kalemini aldığını, bu yüzden arkadaşının kendisiyle tartıştığını, bu sırada bayan öğretmenin gelip koluna sopayla vurduğunu iddia ederek, "Öğretmenim bana vurmaya başlayınca bende kaçıp kapıyı çarparak dışarı çıktım. Bu kez yan taraftan bir erkek öğretmen benim yanıma gelerek bana tekme tokat girişti. Neye uğradığımı şaşırdım. Ben öğretmenlerime saygısızlık yapmadım. Bayan öğretmenim beni suçsuz yere dövünce bende kaçarak kapıyı çarptım. Olayda benim suçum yoktu. Ama hem bayan öğretmenim hem de yan sınıfın erkek öğretmen beni çok kötü dövdü " şeklinde konuştu.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler