HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

13 bin lira çalan çocuk paraları taksiciye kaptırdı

Samsun'da bir kişinin 13 bin 300 lirasını çalan 13 yaşındaki çocuğun paraları bindiği taksideki sürücüye kaptırdığı ileri sürüldü.

Olay, Canik ilçesi Uludağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, semt pazarında pazarcılık yapan M.K.'nin (31) yanına gelen tanımadığı U.C.Ç. (13), pazar tezgahına yardım etme bahanesiyle tezgah üzerindeki yumurtaların yanında bulunan içinde 2 kredi kartı, kimlik kartı ve 13 bin 300 lira bulunan çantayı çaldı. Çantayı alan U.C.Ç., pazardan uzaklaşıp ticari bir taksiye bindi. Taksi ücretini öderken U.C.Ç.'nin çantasındaki paraları gören taksi şoförü M.G. (44), para dolu çantayı aldı. İçinden bir miktar parayı U.C.Ç.'ye veren taksici, geriye kalan 11 bin 700 lirayı ise kendisi aldı. Parayı dolara çeviren taksi şoförü, paraları evine bıraktı. Pazar sahibinin şikayeti üzerine çalışma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü, U.C.Ç. ve taksi şoförü M.G.'yi gözaltına aldı. U.C.Ç.'nin çaldığı para ile kendisine bisiklet ve kıyafet aldığı tespit edildi.

Polis, taksi şoförünün evinde çalıntı parayı ele geçirdi. U.C.Ç. adlı çocuk Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, ifadesi alınan taksi şoförü ise savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler