HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

13 yaşındaki Baver'in vücudundaki kurşun 4 gün sonra fark edildi

Mardin'de omuzuna isabet eden cisimle yaralanan ve Devlet Hastanesi'nde pansuman yapıldıktan sonra gönderilen Baver Keskin'in (13) yapılan kontrolünde omzuna kurşun isabet ettiği ortaya çıktı.

13 yaşındaki Baver'in vücudundaki kurşun 4 gün sonra fark edildi

Nusaybin'in 8 Mart Mahallesi Seyithan Sokak üzerinde bulunan Oğuzhan Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Baver Keskin, geçen cuma günü okuluna karne almaya gittiği okulunun bahçesinde arkadaşlarıyla oyun oynarken sağ omzuna bir cisim isabet etti.

Omzunda acı hisseden Baver Keskin, evine giderek ailesine durumu anlattı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürülen Baver, iddiaya göre omzundaki yara izi pansuman yapılıp, serum verildikten sonra evine gönderildi.

Bugün rahatsızlanan ve nefes darlığı çektiği belirtilen Baver Keskin, ailesi tarafından yeniden Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada röntgeni çekilen Keskin'in omzunda bir mermi çekirdeği bulunduğu belirlendi. İlk müdahalesi yapılan Keskin, ambulansla Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hala Songül Keskin, olay günü cismin isabet etmesiyle yeğenimin boynundan kan gelirken Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürdüklerini belirterek, "Burada acil doktoru bir serum taktırdı. Serum bitikten sonra doktor bir şeyi yok diyerek eve götürmemizi istedi. Biz yeğenimi eve götürdük. hafta sonu olduğu için bir daha hastaneye getirmedik. Yeğenim sürekli nefesim kesiliyor demesi üzerine bugün hastaneye getirdik. Burada çekilen filminde mermi çekirdeği olduğunu tespit ettiler. Mermi çekirdeği ciğerine isabet etmesine çok az kalmış. Kurşunun nereden geldiğini bilmiyoruz. Bu konuda şikayetçi olacağız" dedi.

Nusaybin Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler