HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

13 yaşındaki İpek 5 gündür kayıp

Kırıkkale'nin Lüleburgaz İlçesi’nde 5 gün önce evinin önünde otururken ortadan kaybolan 13 yaşındaki İpek K.’nın ailesi, kızlarının kaçırıldığını iddia etti.

13 yaşındaki İpek 5 gündür kayıp

Milliyet'in haberine göre Lüleburgaz’a bağlı Romanlar’ın çoğunlukla olduğu Güneş Mahallesi’nde oturan çiftçi, Nazmi-Sevim K. çiftinin kızları 13 yaşındaki İpek K., geçen çarşamba günü evlerinin önünde oturduğu sırada ortadan kayboldu.

Kızını bulamayan baba Nazmi K., polis merkezine giderek, 16 yaşındaki S.C.’nin bizzat istediğini, ancak, yaşı küçük olduğu için vermediğini belirtirken, "A.C. bunun üzerine, ‘Vermezsen kızını kaçırırım’ dedi.

Bu olaydan birkaç gün sonra bakkala gittim. Bir süre sonra eve geldiğimde kızımı bulamadım. Kızımdan haber alamıyoruz. Kızımı S.C.’nin kaçırdığından şüpheleniyorum" dedi.

Anne Sevim K., yetkililere seslenerek, “Yalvarıyorum kızımı bulun. Münevver gibi parçalara ayrılıp bir yerlere atılmasından korkuyorum” dedi

Polis ekipleri, olay gününden bu yana kayıp S.C.’yi ararken, ailesi çocuklarının nerede olduğunu bilmediklerini söyledi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler