HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

13 yaşındaki kız çocuğundan 2 gündür haber alınamıyor

Kayseri'de, 1 Ocak günü kaybolan 13 yaşındaki Rabia Çokkaçar'dan 2 gündür haber alınamıyor.

1 Ocak günü evden çıktıktan sonra bir daha eve gelmeyen Rabia Çokkaçar (13), 2 gündür her yerde aranıyor. Kızlarını her yerde aradıklarını belirten baba Serdal Çokkaçar, "Kızım saat 10 gibi gitti, saat 16.00-17.00 gibi otogarda gözükmüş. Yılbaşının 1. günü gitti bir daha da gelmedi. Gelmesini istiyoruz. Çocuğumuz gitti, gideli perişan olduk. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Ama çocuk ne olduysa birden bire kayboldu" dedi.

Kızına seslenen baba Çokkaçar, "Kızım neredeysen çık gel. Hem annen hem ben perişan olduk. Çık gel memleketimize gidelim. Bu şekilde olmasındansa evimize gidelim. Kızımı görenler en yakın karakola bildirsin. Bir haber bekliyoruz. Zaten kıt kanaat geçiniyoruz. Görenler ve bilenler en yakın karakola bildirsinler. Biz de onlardan haber alalım" ifadelerini kullandı.

Anne Özlem ise, "Rabia'nın bulunmasını istiyorum. Rabia otogarda görülmüş bir daha da eve gelmedi. 2 gün oluyor gelmedi. Biz kızımızı istiyoruz. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Evde el bebek gül bebek büyüdü. Kendisi bunu biliyor. Kendisini sevdiğimiz gibi kimseyi sevmedik. Bizi bırakıp gitti amacı nedir? Bize bildirsin. Biz onu istiyoruz, çok istiyoruz. O da bizi istesin" şeklinde konuştu.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler