HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

13 yaşındaki kız hamile kalınca tecavüz ortaya çıktı

Muğla'da hastaneye götürülen 13 yaşındaki R.A.'nın 5.5 aylık hamile olduğunun anlaşılması üzerine tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Seydikemer'in Kadıköy Mahallesi'nde oturan Kadıköy Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi R.A., geçen yıl ekim ayında kuzeni 19 yaşındaki Emre B. ve 2 arkadaşıyla Alaçat Mahallesi'ndeki ormanlık alana 'çıntar' adıyla bilinen mantar toplamaya gitti.

Emre B. arkadaşlarını farklı bir bölgeye gönderip, R.A.'yı ormanın derinliklerine götürdü. Emre B. iddiaya göre ağaçların arasında zorla yere yatırdığı R.A.'ya tecavüz etti. Emre B. sonrasında kimseye bir şey anlatmaması konusunda R.A.'yı tehdit etti. Korkan R.A. ailesine yaşadıklarını anlatamadı. Geçen nisan ayında R.A.'nın teyzesinin kocası 47 yaşındaki Ergün O. da Emre B.'den yaşananları öğrendi. Şikayetçi olmak yerine olayı kimseye anlatmayan Ergün O. da yalnız kaldığı sırada R.A.'nın evine girerek küçük kıza tecavüz etti.

TECAVÜZ HALKASI GENİŞLEDİ

R.A.'nın turizm işçisi olarak çalışan ağabeyi 24 yaşındaki E.A. izin gününde arkadaşı 23 yaşındaki Adem B. ile ailesini ziyarete geldi.

R.A.'nın gündüzleri evde yalnız olduğunu anlayan Adem B. de birkaç hafta sonra eve gelerek farklı günlerde küçük kıza 2 kez tecavüz etti.

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yaşananları kimseye anlatmayan ve sessiz kalan R.A.'nın 15 gün önce mide bulantısı ve kusma şikayetleri başladı. Babası 7 Kasım'da R.A.'yı Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Burada yapılan muayenesinde küçük kızın 5.5 aylık hamile olduğunu öğrenen baba şoka girdi. Baba kimseye bir şey söylemeden eve dönerken, hastanenin Seydikemer Jandarma Karakol Komutanlığı'na ihbarda bulunması üzerine soruşturma başlatıldı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

R.A.'yı evden alarak karakola götüren jandarma ekipleri, yaşananları anlatmasını istedi. Küçük kızın her şeyi itiraf etmesi üzerine R.A'nın kuzeni Emre B., teyzesinin kocası Ergün O. ve ağabeyinin arkadaşı Adem B. gözaltına alındı. Sorgularının ardından 3 şüpheli Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet savcısı tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

KÜÇÜK KIZ DEVLET KORUMASINA ALINDI

Adliyede ifade verdikten sonra Fethiye Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen R.A. için Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü devreye girdi. Hastane çıkışı anne ve babasından başka bir araca bindirilen R.A. devlet korumasına alınarak Muğla'ya götürüldü.

KULAKTAN KULAĞA YAYILMIŞ

Olaya ilişkin soruşturmayı sürdüren jandarma küçük kızla cinsel ilişkiye giren başka biri olup olmadığını araştırıyor. R.A.'nın kuzeniyle ilişkiye girdikten sonra yaşananların kulaktan kulağa yayıldığı, ancak durumdan ailesinin haberinin olmadığı iddia ediliyor. R.A.'nın kimden hamile kaldığı ise yapılan DNA testinin ardından netleşecek.

Mahkemeye çıkarılan E.B., E.O., A.B. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildiler

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler