HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 gündür kayıp eşi ve oğlunu arıyor

BARTIN'ın Kozcağız Beldesi'nde oturan 27 yaşındaki Cansu Arıçiçek, 'Çocuğu doktora götüreceğim' diyerek evden çıktıktan sonra, 2 yaşındaki oğlu ile birlikte kayboldu.

14 gündür kayıp eşi ve oğlunu arıyor

(DHA)- Maden işçisi 30 yaşındaki Niyazi Arıçiçek, 14 günden bu yana kayıp eşi ve oğlunun yaşamlarından endişe duyduğunu söyledi.

Niyazi Arıçiçek, 3 Ekim sabahı hastaneye gitmek üzere evden çıkan 3 yıllık eşinin akşam eve dönmemesi üzerine jandarma ve savcılığa kayıp başvurusu yaptı. Aramalara rağmen Cansu Arıçiçek ve oğlu Ensar Enes Arıçiçek bulanammadı. Eşinin 2 Ekim gecesi oğlunu doktora götürmek için kendisinden 20 TL aldığını ve sabah işe gittiğini, akşam döndüğünde eşi ve oğlunu bulamadığını söyledi. Niyazi Ariçiçek, şöyle konuştu:

"Eşimin telefonunu aradım. Ulaşamadım. Herkese sorduk, kimseden olumlu haber alamadık. Ben de eşim ve çocuğum bulunması için savcılığa, jandarmaya ve Valiliğe başvurdum. Perişan oldum, 14 gündür kendisine ulaşımıyoruz. Telefonlarına hala ulaşılamıyor. Kaybolmadan önce oğlum 3 gün hastanede yatmıştı. Giderken, oğlumun ilaçlarını da almamışlar. Oğlumun durumunu çok merak ediyorum. Hayatlarından endişe ediyorum."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler