HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 yaşındaki çocuk 3 gündür kayıp

Adana'da "Okula gidiyorum" diyerek evden çıkan 14 yaşındaki çocuktan 3 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, 9'uncu sınıf öğrencisi Alper Metin, 15 Ekim 2014 günü saat 06:30'da okula gitmek için evden çıktı. Ancak Metin, öğlen eve gelmesi gerekirken bir daha evine dönmedi. Bunun üzerine aile polise kayıp başvurusu yaptı.

Bir taraftan çocuğu polis ararken bir taraftan da aile sokak sokak çocuğun fotoğrafını her yere yapıştırarak görenlerin haber vermesini istedi. Ancak buna rağmen Alper Metin'den 3 günden beri haber alınamadı.

"OĞLUM BENSİZ UYUYAMAZ GECELERİ KORKUSUNDAN TUVALETE BİLE GİDEMEZ"

Anne Elif Metin (32), oğlunun geceleri çok korktuğunu tuvalete bile karanlıkta gidemediğini belirterek, "Allah'ım ne yapacağım, ne zaman gelecek. Niye gittin oğlum. Telefonu da sürekli kapalı. Nereye gidebilir onu da bilmiyorum. Evine gelsin, o bensiz yatamaz sokaklarda korkar. Karanlıktan korkar, sen bunu nasıl yaptın. Alper bana nasıl kıydın. Karanlıkta tuvalete gitmeye korkar, gece ne yaptın nerelerde kaldın. Neredesin sabahlara kadar neredesin gel. Niye yaptın bunu. Hadi çık gel, bekliyorum, Alper duy sesimi. Telefon aç bana 'anne ben şuradayım' de ben seni gelip alırım. Telefonun şarjı bittiyse parklarda şarj cihazları var, yoksa birinden rica et şarjını doldur oğlum. Bana dön oğlum neredeysen dön" diye ağladı.

Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Ufuk Metin, oğluna eve gelmesi için çağrıda bulunarak, "Oğlum gel evine biz seni seviyoruz. Her zamanki gibi seni seviyoruz. Oğlumu bulup görene her şeyimi vermeye hazırım. Ne isterlerse vereceğim. Onu çok seviyorum o benim hem tek oğlum hem tek çocuğum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler