HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 yaşındaki kız ölüme böyle koştu

Samsun'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 14 yaşındaki kız çocuğu hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza yerine gelen annenin feryatları yürekleri dağlarken, ölen kızın babaannesi olduğu öğrenilen yaşlı kadın ise baygınlık geçirip ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza, Samsun'un Atakum ilçesinin Denizevleri Mahallesi 100. Yıl Bulvarı İsmet İnönü Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat A.(27) idaresindeki 55 AEB 54 plakalı otomobil, yaya yolunu koşarak karşıya geçmekte olan 14 yaşındaki Edanur Hüsna Sever'e çarptı. Otomobilin çarpması ile savrularak yere düşen çocuk, ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenilen Edanur Hüsna Sever, yolda hayatını kaybetti.

Evinin karşısındaki kavşaktaki kazada hayatını kaybeden Edanur'un ailesi olay yerine koştu. Anne Sincan'ın feryatları yürekleri dağladı. Genç kadın güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı. Kızını arayan anne bir sağa bir sola koşarken, Edanur'un babaannesi olduğu öğrenilen yaşlı bir kadın ise baygınlık geçirip ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Otomobil sürücüsü Murat A., Denizevleri Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler