HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz

Tekirdağ’da bir şahıs, Facebook’ta tanıştığı 15 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz iddiasıyla tutuklandı.

15 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz

İddiaya göre Tekirdağ’da mermer atölyesinde kalfa alarak çalışan 36 yaşındaki E.G., bir süre önce Facebook’ta tanıştığı 15 yaşındaki lise öğrencisi G.K. ile sohbet etmeye başladı. E.G. dün geceki sohbetinde G.K.’nin ailesinin evde olmadığını öğrenince buluşmak istedi. 20 dakika konuşmanın ardından G.K.’yi dışarı çıkmak için ikna eden E.G., G.K. ile buluştu. Erkek çocuğu ile il merkezinde buluşan E.G. ve G.K. bir süre araba ile gezdiler. Daha sonra E.G. ve G.K. Tekirdağ çıkışındaki kullanılmayan eski Malkara Caddesi üzerinde otomobili park ettiler.

POLİS EKİPLERİ UYGUNSUZ YAKALADI

Bölgede devriye gezen polis ekibi otomobildekilerden şüphelenince aracın yanına gitti. Araçtakileri uygunsuz gören ekipler G.K. ve E.G.’yi çarşı karakoluna götürdü. G.K’.nin emniyette yapılan sorgusunda tecavüz olayını önce kabul etmediği ancak daha sonra itiraf ettiği iddia edildi.

Psikolog eşliğinde ifadesi alınan G.K.’nin ailesi de olayı duyunca karakola gitti. Aile E.G.’den şikayetçi olurken, zanlı sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. E.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Öte yandan, E.G.’nin eşi ile ayrı yaşadığı ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler