HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

17 yaşındaki Kader'in katilinden pişkin savunma!

Eskişehir'de tecavüz etmek istediği 17 yaşındaki Kader Kaya'yı, genç kız direnince ağzına iç çamaşırı tıkayarak hunharca öldürmekle suçlanan 2 çocuk babası 30 yaşındaki Metin Yılmaz ifade verdi.

17 yaşındaki Kader'in katilinden pişkin savunma!

Amatör olarak fotomodellik yapan Kader Kaya, geçen hafta cuma günü saat 07.00 sıralarında Eskişehir’in kent merkezine yaklaşık 18 kilometre uzaklıktaki Kanlıpınar Mahallesi Çamlık mevkisindeki ormanlık alanda vatandaşlar tarafından ölü olarak bulundu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, ağzına iç çamaşırı sokularak öldürüldüğü belirlenen Kader’in cinayet şüphelisi olan Metin Yılmaz’ı Erenköy Mahallesi’ndeki baldızının evinde yakaladı.

’ONU ORADA BIRAKIP EVİME GİTTİM’

Polislerin jandarma ekiplerine teslim ettiği Metin Yılmaz bir süredir işsiz olduğunu, olayın meydana geldiği 28 Temmuz Perşembe günü daha önce çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikaya iş başvurusunda bulunmak için gittiğini söyledi. Saat 11.00 sıralarında Ankara yolu Kanlıpınar Şehitliği yakınlarında araç alt geçidinden geçip Organize Sanayi Bölgesi’ne gideceği sırada alt geçitte sarı saçlı, şortlu, bol makyajlı bir kadının kendisine doğru geldiğini fark ettiğini anlattı. Zanlı, savunmasında genç kızla para karşılığı ilişki için anlaştığını savundu. Ormanlık alanda araçtan inince genç kızın acele gitmek istediğini öne sürdü, tepki gösterince bağırıp çağırdını iddia etti.

Katil zanlısı "Öyle deyince birden bağırıp çağırmaya başladı ve arkasını dönüp ormanlık alandan çıkmak için yürüdü. Bu sırada topuklu ayakkabısı yumuşak toprak zemine saplanınca, yüz üstü yere düştü. Ben de onu ormanlık alandan açık alana doğru gitmesin ve kimse görmesin diye ayaklarından tutarak geri çektim. Şortunun düğmesi açık olduğu için çekerken şortu çıktı. O arada iç çamaşırı da koptu. Bağırıp çağırmaya devam ediyordu. Daha fazla bağırmasın diye iç çamaşırını ağzına teptim. Onu çekip ağacın altına bıraktım. Sonra arabaya gittim. Makyaj çantasını, cep telefonunu ormanlık alanda değişik yönlere doğru fırlatıp attım. Onu orada bırakıp evime gittim."

BALDIZININ EVİNDE YAKALANDI

Olayın ardından 2 çocuğunu ve eşini alıp Erenköy Mahallesi’ndeki baldızının evine gittiğini anlatan Metin Yılmaz, "Polis ve jandarmalar baldızımın evine gelince kaçmaya çalıştım ama beni yakaladılar" dedi.

İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri cinayet zanlısı Metin Yılmaz’ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

TECAVÜZE DİRENİNCE ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR

Otostop yapan genç kızı aracına alan katil zanlısının tecavüz girişiminde bulunduğu, Kader karşı çıkınca ağzına iç çamaşırı tıkayarak öldürdüğü iddia ediliyor. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler