HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

17 yaşındaki kadına işkence: Ben sadece tokatladım

Antalya'da Esma Oku ile Halil Oku çiftinin 9 ay önce görücü usulü ile evlendirdiği kızları 17 yaşındaki F.D.'nin 24 yaşındaki kuaför eşi tarafından ormanlık alanda işkence gördüğü iddia edilmişti.

17 yaşındaki kadına işkence: Ben sadece tokatladım

Antalya'da kocası tarafından şiddet görüp, parmak ve kollarının ısırılarak etinin koparıldığını iddia eden 17 yaşındaki kadın, "Eşim 'seni öldüreceğim ölümün benim elimden olacak' diye tehdit etti. Boşanma davası açtım, barışmak istemiyorum" dedi. Eşinin suçlamalarını kabul etmeyen koca ise, "Eşime sadece ayılması için iki tokat attım. Eşimi darp etmem ve parmaklarını ısırmam söz konusu değil. Doktor raporunda da bellidir" diye konuştu.

Antalya'da Esma Oku ile Halil Oku çiftinin 9 ay önce görücü usulü ile evlendirdiği kızları 17 yaşındaki F.D. 24 yaşındaki kuaför eşi tarafından ormanlık alanda şiddet görmüş, olay tır şoförlerinin jandarmaya ihbarıyla ortaya çıkmıştı. Eşinin kolunu ve el parmaklarını ısırıp koparan K.D. olay yerinde jandarma tarafından gözaltına alınıp ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

SERBEST BIRAKILMASINA ANLAM VEREMEDİ

Şiddet gördüğü halde kocasının serbest bırakılmasına anlam veremeyen ve psikolojisinin bozulduğunu belirten 17 yaşındaki F.D. başından geçenleri gözyaşları içerisinde anlattı.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM, ÖLÜMÜN BENİM ELİMDEN OLACAK"

Olay günü eşiyle tavşan avına gideceklerini düşünen ancak ormanlık alana doğru ilerleyince korktuğunu ve eşinden aracı durdurmasını istediğini anlatan F.D, Burdur'un Bucak ilçesinde ormanlık alanda ölümden döndüğünü söyledi. Eşinin içkili olduğunu ve bu nedenle kaza yaptıklarını, kazaya sinirlenen eşinin kendisini darp ettiğini anlatan genç kadın, "Yemeğe gideceğiz diye çıkardı dışarı. Uzak yerlere gidince tedirgin olmaya başladım. Tavşan avına gideceğimizi söyledi. Çok içki içince yolda kaza yaptı. Başımı çarptım yaralandım ama benimle ilgilenmeyip, arabayla ilgilendi" dedi. Eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini de ifade eden F.D. "Sana bir şey olmadı olan arabaya oldu. Seni öldüreceğim ölümün benim elimde olacak dedi' ifadelerini kullandı.

"BARIŞMAK İSTEMİYORUM, BOŞANACAĞIM"

Eşinin kemerle dövüp küfürler ettiğini söyleyen genç kadın, K.D'nin barışma isteğine cevap verdi. Eşinin barışmak istediğini öğrendiğini kaydeden F.D şöyle konuştu:

"Böyle davranmasına çok üzüldüm. Ağza alınmayacak küfürler etti. Saçlarımdan sürükledi. Elimi ısırdı, boğazımı sıktı. Çevreden yardım istedim. Jandarmalar geldi kurtuldum. Yoksa ben şimdi hayatta değildim. Kemerle dövdü beni. İftiralar attı bana, ailemin büyü yaptığı şeklinde iftiralar attı. Boşanma davası açtım. Barışmak istemiyorum. Barışmak isteyen insan gelip özür diler. Ne kadar severse sevsin, ben barışmak istemiyorum. Unutkanlık başladı artık bende. Beni sürekli dövdü. Cezasını almasını bekliyorum."

SUÇLANAN EŞ KONUŞTU

Eşinin kendisi hakkında yaptığı suçlamaları kabul etmeyen erkek kuaförü Kadir D. ise, yaşananları anlattı. Geçen Cuma günü eşi ve ailesi ile birlikte tarlada çalıştıklarını hatırlatan Kadir D, "Eşim ev ailesi yardım etti. Biz küs değildik. Eşimle eve geldik, sohbet etmeye başladık. Daha önceden gittiğimiz yerde eşim salep içmek istediğini söyledi. Ben dükkana giderek para ve çırağımı da yanıma aldım. Bucak'a doğru yola çıktık. Kızılkaya yol kavşağında virajı alamayarak trafik kazası yaptım. Kazada eşim başını güneşliğe vurdu, bir yarası yoktu. Lastik patlaktı. Lastiği değiştirdim. Eşim arabadan inerek, 'Araç mı önemli biz miyiz? Aracı yine kazanırsın' demeye başladı. Hiçbir şeyin sağlığımızdan önemli olmadığını söyledim. Asker arkadaşımdan aracımı çekmesi için yardım istedim. Eşim ben telefonla konuşurken çantasını alarak gece gece Antalya istikametine doğru yürümeye başladı. Önce çırağım ikna edemedi. Sonra ben gittim arabaya binmesini yolun tehlikeli olduğunu söyledim. Eşim de 'Bana hakaret mi ediyorsun?'dedi. Ardından eşim kendini yolun ortasına atmaya başladı. Kendini öldürecekti. Mermer yüklü kamyon geçiyordu o esnada. Eşimi kenara çektim. Arabanın biri durdu, 'Ağabeyim bir şey mi var?' diye sordu. Ben de teşekkür ettim. Araç yoluna devam etti. Eşim tekrar Antalya'ya doğru koşmaya başladı. 'Sana bir şey olur zarar gelirse mahvolurum' dedim. Kendini orta refüjde yerlere atmaya başladı" dedi.

"KENDİNİ YERE ATTI"

Eşine sadece o anda şokta olması dolayısıyla iki tane ayıltmak amacıyla tokat vurduğunu dile getiren Kadir D., "Şiddetli tokat değildi. Eşim tekrar kendini yere atmaya başladı ellerini yere vurdu. Asker arkadaşımla eşimi arabaya bindirmeye çalıştık ama başaramadık. Arkadaşımın sevgilisi eşimi sakinleştirmeye çalıştı. O sırada jandarma geldi. Kavga şikayeti üzerine gelmişler. Jandarma eşimin ailesini geleceğini söyledi. Yanımıza gelen kayınvalidem yüzüme tükürdü. Kayınbiraderim üzerime yürüdü. Eşi hastaneye götürülürken ben de jandarmada ifade verdim. İfademden sonra ayrıldım. Ben suçsuzum. Tarafıma yapılan suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

"PARMAK ISIRMA YALAN"

Tarafına yapılan suçlamaları kabul etmediğini ve eşinin parmaklarını ısırmadığını kaydeden Kadir D, "Parmak ısırma olayı yalandır. Bir erkek eşinin parmaklarını ısırmaz. Tokat atabilir dövebilir. Beni eşim aldattı. Şiddet yapacak olsaydım bunu aldattığı zaman yapardım. Eşimi seviyorum eve geri çağırdım. Eşim beni aldattığında ailesi ile konuşurken, eşim karnına bıçak dayadı. Annem ve kardeşimle engel olduk. Yine biz ailecek konuşurken eşim kendini beşinci kattan atlamaya çalışırken kardeşim engel oldu. İntihar girişiminin duyulmaması için eşimin ailesi üzerimde baskı kurdu. Sustum, söylemedim. Eşim yine bir gün kendi başınaykengirişiminde bulunmuştur ilaçla. Hastane raporları var" diye konuştu.

"İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI"

O gecede eşinin yolda intihar etmeye çalıştığını aktaran Kadir D, eşine sahip çıkmaktan başka bir suçunun olmadığını dile getirdi. Eşinin kendisini teyze oğlu ile aldattığını ileri süren Kadir D, "Elimde telefon dökümanları var. Ailesi boşanmamızı istiyordu. Amaçları ne bilmiyorum. Bana neden bunu yaptılar. Namuslarını korudum. Eşimle mutlu olmanın yollarını denedim. Hakkımda yazılanların hepsi asılsızdır. Suç durusunda bulunuyorum. Boşanma davası açacağım. Bana iftira atanlar hakkında da gerekli işlemi başlatacağız" şeklinde konuştu.

"MAĞDUR OLDUM"

Yaşananların ardından dükkanını kapatmak zorunda kaldığını ve mağdur olduğunu kaydeden Kadir D, "Eşimin parmaklarını ısırmam söz konusu değil. Doktor raporunda da bellidir. Eşime sadece ayılması için iki tokat attım. Eşimi darp etmem söz konusu değil. Bütün belgelerim elimde" dedi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler