HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

18 yaşındaki futbolcu yaşama tutunamadı

Antalya'da 9 gün önce antrenmana giderken beyin kanaması geçiren Antalyaspor U19 Takımı futbolcusu 18 yaşındaki Halil Fidan, yaşamını yitirdi.

18 yaşındaki futbolcu yaşama tutunamadı

ANTALYA, (DHA) - Antalyaspor U19 Takımı'nda sol bek olarak görev yapan oyuncusu Halil Fidan, 22 Temmuz günü Hasan Subaşı Tesisleri'ne antrenmana giderken Meltem Bulvarı'nda baygınlık geçirdi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan futbolcunun beyin kanaması geçirdiği belirlendi. 8 gündür yoğun bakım servisinde tedavisi süren Halil Fidan, dün gece yarısı yaşamını yitirdi.

Bu sabah Varsak Mezarlığı'nda defnedilen Halil Fidan'ın cenazesine, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Kulübü Derneği ve aynı zamanda TFF Antalya Bölge Müdürü Nafiz Tanır, kulüp personeli, Fidan'ın takım arkadaşları ve ailesi katıldı. Muratpaşa Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi Halil Fidan'ın gelecek vaad eden bir futbolcu olduğunu söyleyen antrenörü Emin Pehlivanlar, “Laf olsun diye söylemiyorum. Altyapımızda yüzlerce oyuncu var, ama Halil gerçekten karakterli bir sporcuydu. Herkes tarafından seviliyordu" dedi. Halil Fidan'ın 4 yıl önce Varsakspor'dan kendi kulüplerine geldiğini hatırlatan Emin Pehlivanlar, yaşadığı üzüntüyü kelimelerle anlatamayacağını söyledi.

1 erkek ve 1 kız kardeşi olan Halil Fidan'ın cenazesinde ayakta durmakta zorlanan baba Hüseyin Fidan'a, şoför olarak görev yaptığı Kepez Belediyesi'ndeki mesai arkadaşları destek olmaya çalıştı.

DUALAR YETERLİ OLMADI

Halil Fidan beyin kanaması geçirdikten sonra sevdikleri ve takım arkadaşları, genç futbolcunun facebook hesabı üzerinden destek verdi. Futbolcunun arkadaşlarından bazıları sosyal medyadan, 'Orada yatmak sana yakışmıyor, kalk ve ne kadar güçlü olduğunu herkese göster. O kadar parlak bir dönem seni bekliyor ki bırakıp gitmek sana yakışmaz kardeşim. Sen güçlüsün ve Allah'ın izniyle bugünleri atlatacaksın', 'Döneceğiz o eski günlere sen hele bir uyanmaya gayret et kardeşim. Seni dört gözle bekliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle, kurtul şu yoğun bakımdan' mesajlarını paylaştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler