HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

19 yaşındaki hamile hırsızın 30 suç kaydı çıktı

Adana'da 4 ayrı evin kapı kilidini tornavida ile kırıp hırsızlık yapan 19 yaşındaki Gülcan Çelik, 15 yaşındaki Kader T. ve 11 yaşındaki Suzan Ç., polis tarafından yakalandı.

19 yaşındaki hamile hırsızın 30 suç kaydı çıktı

Emniyete götürülen zanlılardan Gülcan Çelik'in 2,5 aylık hamile olduğu, 30 suç kaydının bulunduğu ve 21 suçtan da arandığı ortaya çıktı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Cemalpaşa Mahallesi'nde devriye gezen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Gülcan Çelik ile 2 kızın apartmanlara girip çıktıklarını belirledi. Osmaniye'den hırsızlık yapmak için Adana'ya geldiği belirlenen 3 kişi, polis tarafından yakalanarak karakola götürüldü. Burada kadın polisin yaptığı aramada, zanlılardan Kader T.'nin üzerinde 2 tornavida ile parmak izi bırakmamak için ellerine giyip eldiven olarak kullandıkları çoraplar çıktı.

Yaşı 12'nin altında olduğu için işlem yapılmayan Suzan Ç., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'ne gönderilirken, Kader T. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Gülcan Çelik ise Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlıyla ilgili yapılan araştırmada 30 suçtan kaydı bulunduğu ve 21 suçtan da arandığı saptandı. 2,5 aylık da hamile olan Gülcan Çelik'in arkadaşlarıyla birlikte 15 ile 28 Temmuz tarihleri arasında Cemalpaşa, Kurtuluş ve Mahfesığmaz mahallelerinde 4 ayrı evi soydukları belirlendi.

Ekiplerin yaptığı araştırmada, 4 ayrı olaydan toplam 20 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldıkları belirlenen zanlılardan Kader T. Çocuk Şube Müdürlüğü, Gülcan Çelik ise Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince adliyeye sevk edildi. Suç kaydı bulunmayan Kader T. 'denetimli serbestlik yasası' uygulanarak serbest bırakılırken, Gülcan Çelik çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler