HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2 günlük bebeği öldürüp, gömdüler

Samsun'da öldürerek ormana gömülen 2 günlük bebeğin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

2 günlük bebeği öldürüp, gömdüler

SAMSUN (İHA) - Olay, Bafra ilçesinde 24 Eylül 2012 akşamı meydana geldi. 22 yaşındaki A.D. adlı kız, gayri meşru ilişki sonucu hamile kalıp 22 Eylül 2012'da Bafra Devlet Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğiyle birlikte hastaneden taburcu olan A.D., daha sonra birlikte olduğu bazı kişiler ile birlikte bebeği öldürüp ormana gömdüler. Bebeğin aşısını takip eden Bafra Devlet Hastanesi'nde görevli bir korkunç olayın ortaya çıkmasına yardımcı oldu. A.D.'yi arayan sağlık personeli öldüğünü ve toprağa verildiğini öğrenince olay polise intikam ettirildi. Gözaltına alınan A.D., bebeğini boğarak öldürüp çöpe attığını söyledi ve ardından da tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Bafra Cumhuriyet Savcısı'nın dosyayı Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'na gönderdi. Cinayet Bürosu ekipleri 2 ay süren araştırma ve soruşturma sonucu bebeğin doğduktan 2 gün sonra gömüldüğü ormanlık alanda olay gecesinin baz istasyonu kayıtlarından zanlılara ulaştı. Olayla ilgili S.S.(50), H.A.(40) ve Y.D.(34) gözaltına alındı. S.S., ifadesinde bebeğin H.A. ile birlikte ormanlık alana gömdüklerini itiraf etti. H.A. ise suçlamaları kabul etmedi.Y.D., ise bebeğin hem öldürülmesi hem de gömülmesiyle bir ilgisinin olmadığını savundu. Bafra Cezaevi'nde ifadesine başvurulan A.D. ise, "Doğum yaptım. Hastaneden taburcu oldum. Yanımda S.S. ve H.A. ile birlikte Engiz'e(19 Mayıs) gittik. Çocuğu öldürüp ormanlık alana gömdük. Onlar ormana gömerlerken ben araçta bekledim" dedi.

S.S. ise, "Ben bebeği kucağıma alıp H.A. ile birlikte ormana gittim. Gece saat 02.00 sıralarıydı. Keser ve soba küreği yardımıyla gömdük" diye konuştu.

S.S.'nin bebeği gömdüklerini söylediği Bafra ilçesinin Bakırpınar köyündeki ormanlık alanda dün gün boyu ceset arama çalışması yapıldı. Kazma kürekle yüzden fazla çukur açıldı ve ardından iş makinesi yardımıyla kazı çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar sonuçsuz kaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü bebeğin bulunması için Ankara Kriminal Dairesi Başkanlığı'ndan yardım istedi. Arama çalışmalarının Ankara'dan gelecek olan köpek ile devam edeceği öğrenildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorguları tamamlanan S.S., H.A. ve Y.D., bugün Bafra Adliyesi'ne sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler