HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2 kişinin öldüğü kaza güvenlik kamerasında

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde kamyonla minibüsün çarpışması sonucu 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

2 kişinin öldüğü kaza güvenlik kamerasında

(DHA) - Görüntülerde kaza anında yolculardan birinin minibüsten yola fırladığı görüldü.

Fethiye- Antalya karayolundaki Karaçulha Kavşağı'ndaki kaza, önceki gün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. 24 yaşındaki Alican Kıvrak yönetimindeki, Yenievler- Çalıca hattında çalışan 48 TM 3322 plakalı şehir içi yolcu minibüsüne, kavşaktan karşıya geçerken, Antalya'dan Fethiye'ye giden 34 yaşındaki Duran Kaval yönetimindeki 48 GR 188 plakalı kamyon çarptı. Çarpışmanın etkisiyle refüje devrilen minibüsteki yolculardan 33 yaşındaki Zeynep Karacan ile 23 yaşındaki Sedat Çağan kaza yerinde öldü. Minibüs sürücüsü Alican Kıvrak ile yolculardan 10 yaşındaki Doğukan Karacan, 14 yaşındaki Gizem Karacan ve 44 yaşındaki Sinan Küçük yaralandı. Sedat Çağan ve Zeynep Karacan toprağa verilirken, Karacan'ın çocukları Doğukan ve Gizem Karacan ile Sinan Küçük ve Alican Kıvrak'ın tedavisi sürüyor.

YOLCU BAGAJ KAPAĞINDAN FIRLIYOR

Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'nın kazaya ilişkin soruşturması sürerken, kazanın güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı. Kazanın olduğu kavşak yakınındaki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kavşaktan karşıya geçen minibüse, hızla gelen kamyonun çarptığı görülüyor. Çarpışmanın etkisiyle minibüsteki yolculardan biri dışarı fırlıyor. Minibüs devrilirken çevre sakinleri ve sürücüler koşarak kaza yerine geliyor. Kazaya ilişkin yürütülen soruşturmada ışıklı kavşakta hangi sürücünün ışık ihlali yaptığı araştırılıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler