HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2 oğlunu öldüren baba İzmir’de yakalandı

İki oğlunu öldüren Zafer Karakan, cinayeti çözmek üzere görevlendirilen polisler tarafından İzmir’de çöp toplarken yakalandı.

2 oğlunu öldüren baba İzmir’de yakalandı

Şanlıurfa’da, 5 ay önce boşanma aşamasında eşi ile tartıştıktan sonra oğulları 18 yaşındaki Baran ile 12 yaşındaki Kadir'i tüfekle öldürerek kayıplara karışan 42 yaşındaki baba Zafer Karakan, cinayeti çözmek üzere görevlendirilen polisler tarafından İzmir’de çöp toplarken yakalandı.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde bakkal Zafer Karakan, geçen yılın Eylül ayında boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Gülistan Karakan'ın bulunduğu evin sokağında oğulları Kadir ile Baran'ı tüfekle ateş açarak öldürdü. Çocuklarını öldürdükten sonra kaçan şüpheli babanın bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip oluşturuldu. Firari şüpheli babanın bulunması için çalışma başlatan ve onlarca kişinin bilgisine başvuran polis, Zafer Karakan’ın Bodrum’da olduğu bilgi üzerine harekete geçti. Bodrum'a giden polisler yaptığı araştırmalara rağmen Karakan'a ulaşamadı. Polis ekipleri son olarak İzmir’de bulunduğu yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine İzmir'e giden özel ekip, şüpheli baba Zafer Karakan'ın çöplerde kağıt toplarken yakaladı. Üzerinde farklı bir isme düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanan Karakan'ın uçakla Şanlıurfa'ya getirildikten sonra sorgulanacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler