HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

25 köpeği yiyen 'esrarengiz hayvan' foto kapana yakalandı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz aylarda onlarca köpeği yediği iddia edilen vahşi bir hayvan foto kapana yakalandı. Yaklaşık 25 köpeği yediği öne sürülen hayvanın bir kurt olduğu görüldü. Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, tüfeği ile geceleri köpeklerini yiyen hayvanı yakalamak için nöbet tutmaya başlarken, gerçek yaklaşık 1 ay sonra ortaya çıktı. Yetkililerin konuyla ilgili çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Bozüyük ilçesine bağlı Dübekli Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda yaklaşık 25 köpeğin bilinmeyen bir hayvan tarafından kaçırılarak yenmesi tedirginliğe neden olmuş, mahallede vatandaşlar belirlenemeyen hayvanın kendilerine saldırmasından korktukları için evlerinden akşam saatlerinde çıkmamaya başlamıştı.

Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz ise tüfeği ile geceleri köpeklerini yiyen hayvanı yakalamak için nöbet tutmaya başlamıştı. Ardından mahalleye yetkililer tarafından foto kapan konulmuştu. Yaklaşık 1 ay sonra vahşi hayvan foto kapana yakalandı. Yaklaşık olarak 25 köpeği yediği ileri sürülen hayvanın bir kurt olduğu görüldü. Yetkililerin konuyla ilgili çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. (İHA)


En Çok Aranan Haberler