HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 araca çarpan otomobil alışveriş merkezine girdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde park halindeki 3 araca çarptıktan sonra bir alışveriş merkezine giren otomobildeki 2 kişi, kazayı burnu kanamadan atlattı.

Edinilen bilgiye göre, Alanyurt'tan İnegöl'e seyir halinde olan Erdinç T. (24) yönetimindeki 16 R 1935 plakalı otomobil, Metal Sanayi Kavşağı'nda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkıp park halindeki 16 KLC 19, 16 KDV 02 ve 16 J 6588 plakalı otomobillere çarparak Fulla Alışveriş Merkezi'ne girdi. Mağazada alışveriş yapan müşteriler ve mağaza çalışanları korku dolu anlar yaşadı. Kazada otomobilin sürücüsü Erdinç T. ve yanındaki arkadaşı Halim T. (23) kazayı burnu kanamadan atlattı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki ekipler, şok geçiren otomobildeki 2 kişiyi ayaküstü tedavi etti. Şoka giren otomobildeki 2 kişi, emniyet ekiplerince hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık durumları iyi olan gençler daha sonra gözaltına alındı.

Fulla AVM Genel Müdürü Mustafa Yaşar, "Kazanın olduğu sırada aracın girdiği yere çok yakındım. Bir anda camlar kırıldı ve araç içeri girdi. Aracın girdiği yerde o sırada müşterilerin olmayışı büyük şanstı. Allah korudu. Herkese geçmiş olsun” dedi.

AVM içindeki araç çekici yardımı ile olduğu yerden kaldırıldı. Sürücü Erdinç T.'nin alkol testinde 68 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler