HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 araca çarpan otomobil AVM'ye girdi

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, alkollü sürücünün kullandığı otomobil park halindeki 3 araca çarptıktan sonra bir alışveriş merkezinin vitrin camından içeriye girdi.

Otomobilde bulunan 2 kişi, kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, dün gece Alayurt Mahallesi İnegöl yolu üzerinde meydana geldi.24 yaşındaki Erdinç Turan yönetimindeki 16 R 1935 plakalı otomobil Metal Sanayi Kavşağı’nda, sürücüsün aşırı hız ve alkol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak, yol kenarında park halindeki 16 KLC 19, 16 KDV 02 ve 16 J 6588 plakalı otomobillere çarptı. Otomobil daha sonra da Fulla Alışveriş Merkezi’nin camından içeri girdi. AVM içinde alışveriş yapan müşteriler ve çalışanlar otomobilin içeri girdiğini görünce büyük korku yaşadı. Otomobilin sürücüsü Erdinç Turan ve yanındaki arkadaşı 23 yaşındaki Halim Taşan kazadan yara almadan kurtuldu. Şoka giren Turan ve Taşan, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözaltına alındı. Yapılan kontrolde otomobil sürücüsünün 0.68 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, AVM Genel Müdürü Mustafa Yaşar, “Kazanın olduğu sırada aracın girdiği yere çok yakındım. Bir anda camlar kırıldı ve araç içeri girdi. Aracın girdiği yerde o sırada müşterilerin olmayışı büyük şanstı. Allah korudu. Herkese geçmiş olsun” dedi. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler