HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

32 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kendisinde 4 gündür haber alınamayan 32 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu.

AYDIN (İHA) -Komşularının en son yılbaşı gecesi gördüğü kadın, sürekli yanan oturma odası ışığı sayesinde bulundu. Komşularının kapsını ısrarlı bir şekilde çalmasına rağmen açılmayan kapı polis eşliğinde çilingir tarafından açtırılırken, 32 yaşındaki Şükran Yener’in cansız bedeni oturma odası girişinde yüzüstü kanlar içinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi 268 sokak No:40 Zeybek apartmanı daire 5’te meydana geldi. 4 gündür Şükran Yener’in kıracı olarak oturduğu evin oturma odası ışığının sürekli olarak yanmasına rağmen sokağa çıkmaması üzerine durumdan şüphelenen komşuları önce uzun süre kapıyı çaldı. Daha sonra ise ev sahibi aracılığıyla apartmanın kira işleriyle ilgilenen emlakçıya ulaşan komşular gene kapıyı açamayınca durumu polise bildirdi. Yalnız yaşayan Şükran Yener’in verilen adresine giden polis ekipleri ise uzun uğraşlar sonucu kilitli kapıyı açtırmak için çilingir çağırdı.

Çilingir eşliğinde eve giren polis ekipleri oturma odasında Yener’in cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine çağrılan 112 Sağlık Ekipleri tarafından öldüğü tespit edilen Yener, adli tabip ve Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde incelendi. Evin oturma odasında yüzüstü yatar vaziyette ve yüzü kanlar içinde bulunan Yener’in tahminin 3 gün önce öldüğü belirlenirken, vücudunda darp izi bulunmadığı öğrenilen genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

KAN İZLERİ DURUMU ŞÜPHELENDİRDİ

Birahane ve gazinolarda garsonluk yaptığı iddia edilen Şükran Yener’in, yalnız yaşadığı evi 5 ay önce minibüs tamircisi İsmail Göbel (İ.G.) ile birlikte evliyiz diyerek tuttuğu belirtilirken, sevgili olan çiftin birkaç kez şiddet nedeniyle karakolluk olduğu öğrenildi. Astım hastası olduğu Şükran Yener’in daire kapısının girişindeki duvarda ve ev içindeki farklı yerlerde kan izine rastlandı. Cumhuriyet Savcısı, adli tabip eşliğinde yaptığı incelemede vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmayan genç kadının ölümünü şüpheli bulurken, polis ekipleri Kuşadası ilçesinde tamircilik yaptığı öğrenilen eski sevgilisi (İ.G)’ye ulaşmaya çalıştı. Cep telefonu kapalı olduğu öğrenilen (İ.G) bilgisine başvurulmak Polis tarafından aranmaya başlanırken, olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler