HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4 motosikletle 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü 3 yaralı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde yarış yapan 4 motosikletle 2 otomobilin çarpıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

4 motosikletle 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü 3 yaralı

İNCİRLİOVA (Aydın), (DHA) - Kaza, Aydın- İzmir karayolunda İncirliova Kültür Parkı önünde meydana geldi. Yarıştıkları iddia edilen 17 yaşındaki İbrahim Kaykı'nın kullandığı 09 UM 892 plakalı, 14 yaşındaki Lütfi Mehmet Özer'in kullandığı 09 UD 362 plakalı, 18 yaşındaki Berkay Akdoğan'ın kullandığı 09 UP 358 plakalı ve aynı yaştaki Gürkan Uçak kullandığı 09 UB 071 plakalı motosikletler, karşı yönden gelen Ali Galip Abalıoğlu yönetimindeki 09 AC 006 plakalı ve Vahdettin Alnaz'ın yönetimindeki 09 DE 937 plakalı otomobillerle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen motosiklet sürücüleri ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri motosikletlilerden İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı'nın oğlu olan İbrahim Kaykı'nın öldüğünü belirledi. Ekipler, Birkay Akdoğan, Gürkan Uçak ve Lütfi Mehmet Özer'e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Berkay Akdoğan ve Gürkan Uçak, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde, Lütfi Mehmet Özer ise Aydın Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Akdoğan ve Özer'in hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler